-
Скарт кабел запитване
Здравейте!
Взех си едно двд плеърче, обаче с простия си акъл не се сетих да питам за кабели и сега ми трябва скарт кабел, че не мога да го вържа, има ли някаква вероятност към телевизор да има скарт кабел при покупката да е включен Samsung, Funai такива са ми вкъщи дали да търся от тях кабели или да отивам да си взимам от магазина?
-
Re:Скарт кабел запитване
Няма такава вероятност да са ти продали скарт кабел с телевизора освен ако не си си купил допълнително тогава.По вероятно е в комлекта на двд да има кабел с чинчове ,които пак стават на първо време.
-
Да, лошо тогава, ама проста тиква, хем си мислех да питам за кабели и то кофти, нищо де, ще се ходи специално за това утре, като отворят веригите.
Варианта с кабела от ДВД-то го имах и аз ама не мога да се докопам до него.
Иначе да питам дали има някакви разновидности при скарт кабелите или са по стандарт ? Да не ходя да взема нещо грешно...за Филипс плеър става дума :)
-
Ти по добре напиши моделите на ТВ и ДВД - че може пък да имат HDMI и ако имат , то по добре връзката да се направи през тях . А скарт кабел - взимаш един покрай 5 лева и готово .
-
Благодаря за съвета, ще го направя утре :)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330339886[/time]_________________________________________________
Телевизора е:
Funai LH7-M22BB
Плеъра е:
Philips DVP-3850G/58
-