и моя захаринчо 100 накъсва на двадесетина минути веднъж ...но нямам нерви да се разправям с руси каки на касите на булсатя.
Преглед за печат
и моя захаринчо 100 накъсва на двадесетина минути веднъж ...но нямам нерви да се разправям с руси каки на касите на булсатя.
Защо -никакви разправии нямаше -отидох със ZHD100 под мишница ,описах проблема и веднага ми беше заменен с 200. Те си ги знаят ,че са калпави ,ако имат наличности /че това е по-големия проблем/-отивай и го сменяй.
Отивам да си похарча парите за ТВ и нямали HD оборудване, затова без него докато започнали доставки, но докога никой не знае. Ако това е маркетинг?
Абе булсатите няма ли най-накрая да сменят часовника по новото време? То почти седмица мина вече. А този захарин 2ри как се държи? По-добре ли е от 1ви?
Времето се смени, но само на старите приемници.Ние с HD приемниците чакаме ъпдейт :angry:
Уж утре (събота) се чака ъпдейт на захарините. Това според инфо от подръжката, ама да видим какво ще се случи.
Разгеле... Случи се. :rolleyes:
Разбра ли за бъга ? Погромистите на Булсатя са объркали седмицата за ъпдейте на часовника :)))) Ъпдейт нямаше ...тая сутрин като видях как при изгасен приемник показва правилен час се смях много :))))
:)) :-memnonЦитат:
Първоначално публикувано от stenly
Е, не. Няма такъв смях. Направо ми оправи настроението. :laugh:
P.S. Да, ама сега като се замисля, това може да е първоаприлска шега и от утре часовниците на приемниците отново да са с един час назад. :016:
Kартината ми замръзва за секунда на 720p ( на ХД каналите), на 1080i нямам този проблем. Телевизорът ми е full hd sony z5500 200hz, и на 720p картината повече ми допада. Също така като изключа приемника (зхд200) винаги се връща на 1080i. Дали проблема е в приемника или е до настройки? Мерси предварително
Моя приемник е старият захарин ZXD100 ...имам леки фрийзове на 1080i , не съм го пробвал обаче на 720p ...хъм, ще взема да го видя как се държи там.
Какъв е шанса да пуснат Nova Premier League HD , че от футбола май аз само това гледам. Като чета къде ще я излъчват си мисля че никакъв :sad:, ама дано някой може да ме зарадва.
До колкото познавам желанието да слагат нови канали ..Nova Premier League HD ще я гледаме през крив макарон
Някой може ли да помогне със свежа информация за да попълним таблицата в първи пост на темата?