Re:М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
Месечната такса е добра. Особено пък сравнена с мойте тормозители, старозагорци е много добра!
От три месеца чакам да избухнат с оферта M SAT, като Blizoo за безплатен модул, ама не искат! Съгражданите се скрънздят да дадат безплатен модул или срещу 10-15 лв. при подписване на договор.
Просто не знаят М САТ, как да привлекат бързо нови абонати от конкуренцията! Особено от булшита има много желаещи с плазми(и разновидностите и) да се отърват от смешния им MD(мазня дефинишън) пакет, от пет мазни канала.
Оферти от Варна за модули втора ръка няма и не се знае какво им има, а с транспорта често излизат по-скъпо от Техно Маркет/Полис.
Цитат:
Първоначално публикувано от Daxy
Месечната такса е добра. Особено пък сравнена с мойте тормозители, старозагорци е много добра!
От три месеца чакам да избухнат с оферта M SAT, като Blizoo за безплатен модул, ама не искат! Съгражданите се скрънздят да дадат безплатен модул или срещу 10-15 лв. при подписване на договор.
Просто не знаят М САТ, как да привлекат бързо нови абонати от конкуренцията! Особено от булшита има много желаещи с плазми(и разновидностите и) да се отърват от смешния им MD(мазня дефинишън) пакет, от пет мазни канала.
Оферти от Варна за модули втора ръка няма и не се знае какво им има, а с транспорта често излизат по-скъпо от Техно Маркет/Полис.
Аз се чудя на хора като теб: имаш пари да си купиш 2 led телевизора, но нямаш 70 лв за модул.... А HD приемника на Bulsatcom да не би да ти е безплатен? Особено втория /68 лв/???
И пак ти казвам: вземи калкулатора и смятай: Казваш ще чакаш до есента за Vivacom и споменаваш че ще плащаш 13,80 за HD пакет от 25 канала. А къде забрави основния пакет от 9,80?
А целия vivacom пакет ти излиза: 8,90 за екстра пакет + 5,80 за смарт пакет + 13,80 за hd пакет + 9 лв за HBO пакет: 37,50 лв / месец.
Не знам само от къде разбра се при близу модула е безплатен ? - той е 20 лева под наем :))
http://www.blizoo.bg/images/Root/dow...20_q3_2012.pdf
Не мога да им разбера подвеждащите оферти :RTFM:
Пакетът изисква заплащане на еднократна такса за Conax CAM 19.90 лева или за Цифров
приемник ADB - 49.90 лева.
и по надолу
Безплатен Conax CAM - при сключване на 18-месечен договор.
Цитат:
Първоначално публикувано от Daxy
До втори август включително в Технополис Кам модула на "Смит" е на промоционална цена от 59лв. извън промоцията струва 75лв., така, че който ще купува да побърза, вмето да търси втора ръка ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от didomh
До втори август включително в Технополис Кам модула на "Смит" е на промоционална цена от 59лв. извън промоцията струва 75лв., така, че който ще купува да побърза, вмето да търси втора ръка ;)
При МСАТ е 75 лв. с конакс карта,а само картата е 25 лв. Така че нямаш сметка 59+25 лв=84.
Цитат:
Първоначално публикувано от dlob
При МСАТ е 75 лв. с конакс карта,а само картата е 25 лв. Така че нямаш сметка 59+25 лв=84.
Ако си нов абонат картата е безплатна, така, че не е по-евтино...
Цитат:
В Сони Център Варна цената е била винаги 59лв. :)
Всеки модул с карта може да се замени с разкодиращ модул, който работи без карта, понеже разкодиращия алгоритъм е качен в самия модул. Предимството е, че програмите се отварят по-бързо , отколкото в комбинацията модул+карта. Новите модули са BestCas, Made in Korea. Можете да си върнете модула+картата в офис на МСАТ и да поискате от новите. За по-сигурно се обадете да питате преди това.
EDIT: Не съм разбрал правилно. Не става така, както съм го писал. Не било влязло в сила това все още. Иначе каквото съм писал за модула е така.
kamelot
Ти с такъв модул ли си и ако си, как се държи сравнен с предишните ?
Да, с такъв съм. Отваря по-бързо кодираните програми, и то забележимо. Понякога излиза питане за Maturity rating на програми, които нямат такъв (но това може да е проблем на самото ТВ). Не съм забелязал други особености.
Цитат:
Първоначално публикувано от kamelot
Да, с такъв съм. Отваря по-бързо кодираните програми, и то забележимо. Понякога излиза питане за Maturity rating на програми, които нямат такъв (но това може да е проблем на самото ТВ). Не съм забелязал други особености.
При тях проблемът е, че не работят добре с някои телевизори, например някои от моделите на Филипс.
Цитат:
При тях проблемът е, че не работят добре с някои телевизори, например някои от моделите на Филипс.
На Тошиба работи отлично. За Филипс нямам наблюдения. Те имат информация прави ли проблеми и с кои марки. Ако има проблем - може да се смени отново.
Цитат:
Първоначално публикувано от kamelot
Понякога излиза питане за Maturity rating на програми, които нямат такъв (но това може да е проблем на самото ТВ).
Това го прави и със Smit на Sony 46ex700, 40z5500, 40v5500, 42ex410 и 40w5500. Не е проблем на тв-то. :)
Sky Sport 24 HD @ 786 MHz / 1080i (в списъка именуван като DTV1)
На мястото на ъпскейлнатото БТВ
Canal+ Action HD на мястото на Canal+ HD
Canal+ HD Deportes на мястото на Canal+ Futbol
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Sky Sport 24 HD @ 786 MHz / 1080i (в списъка именуван като DTV1)
На мястото на ъпскейлнатото БТВ
Canal+ Action HD на мястото на Canal+ HD
Canal+ HD Deportes на мястото на Canal+ Futbol
Hristoslav2, виждаш ли ги тези програми (знам, че и двамата сме с плазми панасоник 2010/2011). При мен вече имам 5 или 6 HD-та, които са или с черен екран, или на черги (Panasonic TX-P42GT30)