Къде е bein sport HD1? С бест кас модул от м сат купен съм. От снощи изчезна напълно!
ХД2 си бачка идеално - както Скай и Канал+футбол ХД. Само беин хд1 го няма.
Преглед за печат
Къде е bein sport HD1? С бест кас модул от м сат купен съм. От снощи изчезна напълно!
ХД2 си бачка идеално - както Скай и Канал+футбол ХД. Само беин хд1 го няма.
Al Jazeera HD 1 и 2 махнали ли са ги? Че отдавна не съм ги ползвал, а сега не ги откривам?
Al Jazeera HD 1 и 2 са на сателит, който няма покритие по нашите ширини.
Ето развитието (и решението) на проблема - размених си модула с един приятел за една вечер и моя ТВ "литна" - не мислеше като превключвах между каналите, нямаше никакви прекъсвания и внезапни надписи "кодиран канал". А моите болежки се пренесоха при приятеля ми. Оставих CI модула в офис на МСАТ да го пробват и те, а на мен ми дадоха заместващ. Аз нямах никакви проблеми за трите дни със заместващия и в крайна сметка си останах с него.
П.П. Забелязах, че има разлика във версиите на модулите - новият (както и този на приятеля ми) са с различна версия на софтуера от тази на първия ми модул.
Изключиха BBC HD и го заместиха с RING.BG HD
Така е, явно не са си платили :rolleyes: Те и Btv Action го бяха пуснали за 2 дни, но го спряха..
Колеги имам цифров hd приемник на msat, но искам да си купя и кодул. Гледам, че в продавалник има 2-ра употреба за 35лв. Струва ли си или да си купя нов? Модула с картата ли се продава и трябва ли да се прехвърля на мое име, както с приемниците? И каква марка да търся да си купя?
Вариантите са два:
1. Купуваш си CAM модул Conax Smit / + карта от М-сат/ SMIT - Your key to the digital world
2. Купуваш си безкартов модул BestCas от М-сат Best CAS
https://www.google.bg/search?q=conax...&bih=933&dpr=1
Кой от двата варианта е по-добър, като качество. Безкартовия по бърз ли и по нов ли е?
Вариант 3 - Карта от МСАТ и модул Conax от другъде на по-добра цена .Модула BestCas има проблеми , но може и партидата да е била проблемна . Пробвай .
Модула се продава отделно и няма връзка с картата .Ако си купиш и карта , трябва да се активира на твое име .Цитат:
Колеги имам цифров hd приемник на msat, но искам да си купя и кодул. Гледам, че в продавалник има 2-ра употреба за 35лв. Струва ли си или да си купя нов? Модула с картата ли се продава и трябва ли да се прехвърля на мое име, както с приемниците? И каква марка да търся да си купя?
Не купувай модул на старо , най добре от оператора . Аз примерно мога да дам обява за два модула които са със стар фирм и поне при близу създаваха проблем с някой канали - но няма да ги залагам и да ме псува после някой :BigGrin
На старо само ракия и цигулка :cool: Модула си го купи от оператора и при проблем - сменяват .
Пуснаха News 7 HD, но определено картината не е 1920х1080 - това е ъпскейлнат сигнал. Телевизора ми не го разпознава като HDTV, а това означава че резолюцията е орязана. Вероятно 1444х1080. Освен това звукът и картината се разминават.
Разминаване на звук, субтитри и картина има и при History HD.
Няма ли кой да ги агитира че да пуснат ESPN America. Ако го направят просто няма да имат равни :) Че ми омръзна да гледам NFL на сръбски
За ESPN America се плаща :rolleyes: и ако го пуснат ще бъде в платен пакет.