За HBO HD, Cinemax HD и Cinemax2 HD се заплаща отделно по 1,90 на месец.
Преглед за печат
За HBO HD, Cinemax HD и Cinemax2 HD се заплаща отделно по 1,90 на месец.
Тоест освен тези +2 лв, още 2 лв?
Е защо не ми казаха като подписвам новия договор. Навсякъде в сайта им и реклами пише +2 лв за пакета, за HD-та никъде не пише, че е допълнително още 2 лв....аз да проверя дали има звук, че може +1 лв за звук да вземат или за субтитри.
hristoslav2, благодаря ти за инфото.
- - - - - - - - - -
Написах им едно приятелски настроено писмо. Аз съм свикнал с Мсат от 20 години, но някой клиент от една две години ще се разочарова при такава ситуация.
2nikolayvarna
MSAT CABLE - желаното качество - хехе... то си пише, братле, и на брошурката и на тази страничка, даже с червени букви, ама щото инфото в сайта е доста разхвърляно, трябва да прелистваш повечко... 8)
сега ще ти кажа още нещо, което не знаеш - оказва се, че ако се абонираш за технологията MoCA Net, добавянето на четирите HBO-програми ще ти струва допълнително 3 лева, а не 2 лева както при ДОКСИС3 стандарта...
колко ще струва тогава добавянето и на четирите HBO-програми в HD-формат - ей това вече е пълна мистерия...
Ни виждам никъде в списъка на телевизора ми, програмата на БНТ HD (със същото лого). Има ли я при вас?
Имам на две места БНТ, като едното е 720.
Освен това на Travel channel HD - имам БТВ HD с ужасна картина заради проблеми с битрейта.
Някой има ли новото БНТ HD,това което го пуснаха специално за олимпийските игри?http://bnt.bg/file/2014/02/BNT_HD_BG_16-9-300x200.jpg
БНТ(720i), се смени с БНТ HD Sochi2014, но звука не е DD5.1 а най-обикновенно стерео.
На Близу върви DUAL AUDIO - 1.български (MP3) 2.български (DD 5.1)
На DD 5.1 все едно си в залата (в момента върви фигурно пързаляне)
На М-сат звукът е най-обикновенно стерео.
При влизане в Опции -> Мулти аудио - има само една аудио пътека Аудио1
От вчера bTV HD го няма при мен. В момента в списъка са 230 телевизии и радиостанции.
БНТ HD все още е само стерео...а логото му е лошо позиционирано. По-близо е до центъра отколкото това на БНТ.
При мен си има и btv HD - непосредствено след БНТ HD
Има го bTV HD на мястото на Travel HD. Предполагам ще се оправят нещата след промените които предстоят след няколко дни.
Цитат:
ВАЖНО! Промяна честоти
Уважаеми клиенти, във връзка с разширяване капацитета на мрежата, се налага да бъдат направени следните промени в цифровия пакет на "М САТ Кейбъл" ЕАД:• Ще бъдат променени модулацията и скоростите на предаване на цифровите пакети от QAM64 на QAM256, и от 6875 Kbps на 6900 Kbps. Това се отнася за честоти 354MHz, 362MHz, 370MHz, 378MHz, 442MHz, 450 MHz, 458 MHz и 466MHz.• За клиентите, които използват цифрови декодери от „М САТ Кейбъл“ ЕАД, промяната ще бъде извършена автоматично. • Клиентите, които използват телевизионни приемници с модули, ще трябва да ги пренастроят на автоматичен режим. Промяната ще се извърши през нощта на 11 срещу 12 февруари 2014 г.
Оня ден имах 236 програми и радиа, от вчера са 230..
БНТ HD все още няма DD звук и EPG ..
Да се надяваме но още HD програми.