Спокойно-МСАТ винаги се една крачка напред-мисля че ще го оправят и всичко ще е ок.Цитат:
Първоначално публикувано от collapse
Преглед за печат
Спокойно-МСАТ винаги се една крачка напред-мисля че ще го оправят и всичко ще е ок.Цитат:
Първоначално публикувано от collapse
Няма да стане, ако става въпрос за Скай Калчо и испанския спортен канал, погледни първия постинг в темата - аз също не ги виждам, това е проблем при Панасониците.Цитат:
Първоначално публикувано от Gorski86
БНТ (HD) го свалят от Виваком. Вчера видях по едно време, как си играят с менюто на приемника.
По стара БНТ традиция - коментара явно идва по телефона. Няма резултат и часовник.
Не е от Vivakom защото само МСАТ имат телетекс на БНТ HD-незнам на булсат дали има-там не съм гледал.Мисля че само сравняват качеството с другите оператори.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Днес на мястото на Anixe HD пуснаха Sport1 DE http://mediencenter.sport1.de/de/sen...icle_4486.html
Днес въстановиха ZDF HD.
Здравейте,
С този Philips 42PFL3606H съм и имам следното питане- от време на време ми се губят първите 4-5 канала(а може би и повече незнам) на кабелната (Мсат+CAModul)-Channel not istalled-това e съобщението което изписва, съответно давам му Re-Install Channels да ги сканира и ги намира отново но ми се губи подребата на каналите която съм си направил различна от МСат-ската. Има ли начин с някаква програмка или настройка на тв да се запомни подребата която съм му дал след като реинстална каналите?
Fhilips-а го настрой на държава Финландия и ще ти ги подрефи,а за загубата на 1-вите програми се обади в офиса за слаб сигнал.
При някои филипси имаше загуба на пакети от Мсат, единствения чалъм е да се направи ъпдейт... не е съврзано със сигнала, а с калпава версия на софта на телевизорите и разбира се "добре направената" кабелна която ползваме...Цитат:
Първоначално публикувано от dlob
Изтегли си от сайта на филипс последната версия на софта и ъпдейтвай през флашката, ако нямаш успех, тогава търси причината в сигнала...
Здравейте!
Абонат съм на МСАТ за един приемник за цифрова телевизия и още два допълнителни за аналогова (легално). Искам да си купя САМ модул и карта, а приемника да го преместя на някой от другите два телевизора (за тях плащам по 3 лв на месец допълнително). Дали ще ми се промени месечната такса по някакъв начин - сега плащам 19 лв за HBO-тата и Cinemax-ите и още 6 лв за другите два телевизора?
За аналоговата телевизия на МСАТ нама такса-или нещо се бъркаш,или ти вземат по погрешка такса за аналогова.3лв. е за всеки 2,3 и т.н цифров приемник.Цитат:
Първоначално публикувано от armaniexchange
Със сигурност плащам по 3 лева за втори и трети телевизор, но на тях нямам цифров приемник. Мога ли да си взема?
И в крайна сметка ако си купя и модул+карта променя ли се таксата за другите телевизори?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339754162[/time]_________________________________________________
На единия въпрос си отговорих сам. Остава другия - ако си купя модул и карта, дали трябва да плащам нови 17 лв/мес за ползването и на цифровия приемник. Знам,че мога да им се обадя и да ги питам тях и ще го направя, но бих искал от тук да събера малко инфо първо, за да знам как да си формулирам въпроса към МСАТ :wink:Цитат:
Мога ли да получа безплатно цифров приемник за втори, трети телевизор?
Да, но срещу договор за ползване и заплащане на месечна такса от 17 лв. за всеки цифров приемник.
Отговорих ти-всеки 2,3 4 и колкото искаш цифрови приемника-всеки е с по 3 лв. такса.Аз съм със 3 цифрови приемника и плащам 23 лв./17+3+3/ Ако платиш една такса за HBO ти се оторизира на всичките цифрови приемници които са ти към договора.Цитат:
Допълнителните приемници купуваш ли си ги, или са ти ги дали трите наведнъж безплатно?
Купих си ги.Цитат: