Здравейте! Интересува ме, има ли абонати на цифрова телевизия DCC в Пловдив и бихте ли ги препоръчали пред N3?
Преглед за печат
Здравейте! Интересува ме, има ли абонати на цифрова телевизия DCC в Пловдив и бихте ли ги препоръчали пред N3?
Аз преди време бях за кратко техен абонат- пълна трагедия, сега не знам как са. N3 са традиционно качествен доставчик на нет и телевизия. Но, аз съм най-доволен от Coolbox.
Не, бяха се укротили вече и не си правиха номера. Всъщност проблема не беше с прекъсването на сигнала, а с неговото качество. В крайна сметка един от техните хора на четири очи ми обясни, че към онзи момент няма как да предложат по-качествена услуга от Coolbox и N3. Сега в момента как са не знам, но лично аз не бих заложил на тях. Може би е показателно, че в моят квартал масово се прехвърлиха от Близу и ДСС към N3 и куулбокс.
Ясно, благодаря много!
Към Coolbox ме спира единствено, че кабелите за телевизията ще трябва да вървят до всяка стая, освен ако не си изградя инсталция от вън сам, понеже не полгат кабели за външно полагане...
Някой да е на друго мнение относно DCC?