-
Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
Колеги,
Някой може ли да сподели как може да се забрани получаването на рекламните SMS-и на A1 и "партньори"?
Едно време имаше кратък номер, на който да се изпрати отказ. Но нещо не мога да го открия в архива си.
Писна ми да трия глупавите реклами от телефоните на родителското тяло. На всичкото отгоре на някои от тях няма и номер за отказ, а само SMS-центъра или линк за допълнителна информация.
В офисите не ги интересува, вече два пъти звъnня на *88 и нищо. Едва ли не клиентите им трябва да си записват SMS центровете на компанията, от която идва спамът.
-
Някой има ли мнение/информация за новите "приемници" на А1 и за рекламата, която правят за 4K канали?
Благодаря.
-
Всъщност, новите приемници са част от нова платформа XploreTV, която за съжаление все още не е изчистена от бъгове и за момента не е много стабилна. Случват се чести прекъсвания или временна липса на канали. Платформата със сигурност има бляскаво бъдеще, но ще трябва да се почака.
-
А какви са точно разликите м/у XploreTv и iptv.Гледах.че в приемника влиза коаксиален кабел и кабел за интернет.По обяснения на техник от А1 телевизията върви директно(нещо като кабелна?...защо тогава има проблеми доколкото разбирам и тук),а предаванията които гледаш на запис са през интернет.
-
Не съм сигурен, че е с коаксиален кабел. Изискването е да има интернет ...така или иначе, скоро ще имам повече инфо и ще споделя.
-
Здравейте,
ползвам stb ZTE и ми е интересно дали мога по някакъв начин да му ползвам заложените сървъри,примерно с stb емулатор?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
stenly
Не съм сигурен, че е с коаксиален кабел. Изискването е да има интернет ...така или иначе, скоро ще имам повече инфо и ще споделя.
Очакваме, благодаря.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
-
Аз съм от няколко дни на A1.Сложиха ми 4К приемник.Кабелът не е коаксиален ,а един черен и плосък с три жички.Само двете от тези жички влиза в рутера,другата е отрязана.С кабел за интернет са свързани рутера и приемника,от приемника връзката с телевизора е HDMI.Много бавно работи този приемник,получава се някакъв лаг между превключване на каналите и моментно замръзване на картината.Също така не виждам опция за подреждане на каналите, качеството също не ми харесва.Като цяло за момента съм разочарован.
-
Колега това за къде става въпрос?
-
-
-
Цитат:
Росен
Аз съм от няколко дни на A1.Сложиха ми 4К приемник.Кабелът не е коаксиален ,а един черен и плосък с три жички.Само двете от тези жички влиза в рутера,другата е отрязана.С кабел за интернет са свързани рутера и приемника,от приемника връзката с телевизора е HDMI.Много бавно работи този приемник,получава се някакъв лаг между превключване на каналите и моментно замръзване на картината.Също така не виждам опция за подреждане на каналите, качеството също не ми харесва.Като цяло за момента съм разочарован.
Все още ли е така ?
-
Цитат:
sony 1
Пуснаха Nova HD.
Не излиза при мен,с СА модул съм на А1,дали трябва да пресканирам каналите отново?
-
При мен излезе,но още няма надпис.Така,че я търси в канали ''очаквайте скоро''(нещо такова беше).За разл. модели тв-ри може да има разлика.Питай А1 ,защото моя скоро идваха да го пресканират заради липсващи програми.
-
И там я няма....при теб на кой канал е,ако си с СА модул?