Отговор: Пдходяща цифрова тв
От какво разстояние гледаш телевизора?
Имаш ли опция за Мтел/Blizoo
Булсат-а са им "смачкани" доста каналите и не е добре на екрани над 32" , а това важи и за другите сат. оператори ... евентуално като стрелнат новия сателит може и да има подобрение ама ...
Куулбокс май са добре за Пловдив ... има доста пловдивчани, все някой ще се включи да даде мнение :Drinks:
С Близу никога повече.От каквото и разстояние да се гледа все е кофти.
И аз съм с 40" Филипс, модел 2016. Ползвам телевизия на "Булсатком" Fusion с оптичен кабел. Перфектна картина на всички канали. Дано не прозвучи като реклама, но до преди няколко месеца бях на кабеларка - също перфектна картина. Да не би да има някакъв проблем с телевизора.
Еми hd каналите са перфектни. От флашка също.
Цитат:
Първоначално публикувано от
koceto123
С Близу никога повече.От каквото и разстояние да се гледа все е кофти.
Абсолютни глупости!.....Близу са оператора с най-модерното оборудване в България,качеството на всичките им канали е повече от перфектно,това че ти си купил смотан телевизор или не ти се плащат определени абонаментни планове е съвсем друг въпрос.Самият факт че изобщо споменаваш Булсатком го доказва по категоричен начин....:-memnon
Не знам за сега след промените в собствеността, но преди време колкото познати имах в моя град (Плевен) на Близу нямаше нито един доволен. Наистина повече от интернета им, но доста и от тв услугата. Може сега и за други населени места да е добре.