Отговор: Търся хубав бебефон.
Точно подобно.
Но, не се бях замислял, че излъчва нещо подобно.
Добре де, това е уред за новородени. Не се ли замислят производителите за това, дали им вредят?
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk
Всички производители се замислят само и единствено за собствените си приходи и благополучие!
В случай, че още вярваш на приказките на маркетолозите.
Провери в жилището колко безжични мрежи ви облъчват денонощно. При мен са 12-13 с различна мощност, + две базови станции на мобилни оператори.
Няма спасение от това, за съжаление!
Оная патка Грета да вземе да се бори с електромагнитното замърсяване, вместо с имагинерното затопляне!
Това с излъчванията са врели некипели. Няма научни данни, че са опасни.
Дръж детето първите 6 месеца във вашата спалня. Тези устройства бяха излишни при мен.
2 Прикачен файл(ове)
Не ти трябва бебефон. Вземи си mi home security camera. Новите модели имат детекция при плач на детето и веднага ти сигнализират. Имаш и опция за запис ,което е много важно с оглед да разбереш какво се е случило преди да заплаче детето(паднало,ударило ли се..).Камерата предлага отлична видимост и нощно време. Възможност да я гледаш от всеки един телефон с който я споделиш и има инсталиран ми хоум.
- - - - - - - - - -
Прикачен файл 39847
Прикачен файл 39848
Цитат:
Първоначално публикувано от
kokovox
Това с излъчванията са врели некипели. Няма научни данни, че са опасни.
Остава някой учен да си отреже финансирането от комуникационните компании и военните. Да не са луди!
Освен това защо въведоха още преди 30 години параметъра SAR на мобилните (клетъчните() телефони според теб?
Да не говорим за законовите ограничения и контрола на мощността на базовите станции.
Застани на 1м пред излъчваща антена в дециметров диапазон и после пиши врели-некипели!
Само не забравяй да си екранираш "семейните бижута".
Правени са експерименти дори в метровия обхват с дърво - опадат му листата за кратко време. Мощността, обаче, беше по спомен около 180kW - военна радарна антена. При няколко MW главата ти се пръска направо - личен опит в друга сграда на разстояние от антената 100м.
Но облъчването се натрупва. Както се казваше в един скеч - "...то е една марка все лъчи..."
Облъчване, но с необразованост е на невероятно ниво. Нерди 2.4gh мрежа, нерди телекомуникациите кули, нерди други неща дето са съвсем различни. Стига спами темата.
Има го това с облъчването, дори и да е незнаничтелно, когато става дума за собственото ти бебе, всичко придобива съвсем различни измерения, дори и да са в сферата на свръхестественото.
Ако има лан кабел в стаята, проблемът се решава, ако няма се дупчи стената и се прекарва.
Факт е, че сме постоянно подложени на всякакви облъчвания и вредни въздействия, но все пак колкото е възможно, поне новородените може да се пазят, поне докато спят.
Пичове излезте от конспиративните теории. Вземете пречиствател за въздух и стъклени бутилки за млякото. Качеството на въздуха и пластмасата са реални опасности, не облъчване с wifi мрежа.
Цитат:
Първоначално публикувано от
kokovox
Пичове излезте от конспиративните теории.
Кажи го на учените, дето са го изследвали.
Невръстните са значително по-уязвими.
За другото си напълно прав, но това е друга тема.
Да повдигна малко темата с въпрос, защото тези дни ще се купува.
Искам да е бебефон, защото ако е с камера, то приложението трябва да е постоянно включено, за да виждам бебето, или греша?
Няма как да дупча стени, тъй като преди седмица, завърших почти основен ремонт.
Интересува ме това, някой да не засече сигнала и да вижда, чува или говори на бебето.
Не става въпрос, да го прави самоцелно. Тогава е ясно, че ще се разбие, каквато и да е защита. Да не се допуска да стане случайно.
Четох, че за целта, трябва е с FHSS, технология и/или криптиране.
Не съм наясно нито с терминологията, нитон с технологията, за това питам конкретно, кой от тези бебефони е по добър???
1. https://www.emag.bg/video-bebefon-mo...ch-Action=view
2. https://www.emag.bg/video-bebefon-mo...ch-Action=view
3.https://www.emag.bg/video-bebefon-ph...ch-Action=view
Естествено, ако някой има по добро предложение до към 400 лв, да заповяда :)
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk