Youtube на MAG 524w3 от ТиВи.БГ
Някой знаели, защо не работи Ютуб, през MAG 524w3? Има ли някакви настройка за активирането на приложението, или по принцип не работи с тези боксове?
Операторът, който доставя ТВ услугата е ТиВи.БГ (ако изобщо това има значение) със самата телевизия, няма абсолютно никакъв проблем, но така и не успях да подкарам Ютуб.
Видях в нета, че МАГ-овоте имат онлайн поддръжка, писах, но се оказа, че отговоря бот, а отговорите, както може да се очаква, нямат нищо общо с въпроса който съм задал.
Отговор: Youtube на MAG 524w3 от ТиВи.БГ
Пробвах на MAG 324, накъсва зверски, не става.
А при мен, изобщо не тръгва.
Нали си с Тизен. Гледай от него, или го прати от телефона.
Мога и през ТВ-то, мога и от поне още няколко устройства включително и друг Линукс базиран приемник. Но не разбирам, защо са сложило това приложение в МАГ-а, при условие, че не работи?
Предположих, че може би доставчика на ИПТВ, ъпдейтва устройството с някакъв скопен фърмуер, затова реших да попитам при други потребители, как е. Очевидно обаче, не е само при мен.
Вероятно Ютуб, правят актуализации и подобрения с които скромният хардуер на МАГ-овете не може да се справи.
Както и да е... по-важното, че стриймва телевизиите, без никакви проблеми. За една година ползване, нито веднъж не е имало проблем в това отношение.