Телевизор до 600 лв. 100Hz
Здравейте. Дали може да се купи телевизор 100Hz ако може да има и PIP ще бъде супер. Днес ходих по магазините и се спрях на един CROWN 2985, който изглеждаше доста добре. Той ми взлиза и идеално в бюджета (569 лв.) Въпросът е, че мои познати не ми го препоръчаха :( Другото което ми хвана окото беше един Funai 29D8128TXF в Техномаркет. Той е на 519 лв. но ме притесни гаранцията 18 месеца. Третия който влиза в бюджета е SANG 29K65SXS 599 лв. Той е с 36 месеца гаранция, но трябва ли да ме притеснява факта че е произведен в Турция. Такива са ми наблюденията от днешната обиколка. Ходих и в МЕТРО да видя Watson с такива параметри, но не видях. Някой може ли да ми препоръча нещо?
Re: Телевизор до 600 лв. 100Hz
100Hz ако може да има и PIP мисля че е невъзможно да се включиш в 600 лв. Такъв телевизор почва от 800 до xxxxx лв. Разгледай и другите хипермаркети. Иначе за тези пари има хубави телевизори Филипс около 500 лева не са 100Hz и PIP но имат отлична картина и добър звук.
CROWN 2985 е известен модел. Има немалко изписано за него в аудио-видео форумите. Спомням си, че съм чел навремето, не мога да го преразкажа, но като цяло над 80% от мненията бяха положителни. Което май не може да се каже за никоя друга марка :).
А и от трите предложени... струва ми се без конкуренция.
Тъй че, според мен не се главоболи, а го взимай. За толкова пари... каквото и да е, все ще има от какво да си недоволен.
Има и др. CROWN -* 2916 Real Flat 100Hz /599 лв./ , 2990 100Hz PiP*/616 лв./ на около твоята цена. И двата са с 2 тунера /PIP/. Независимо, че са турски са добър избор. Особено ако кинескопа е Томпсън /с 3 години гаранция/.* Биха ударили в земята доста маркови телевизори ако се сложат до тях.
Мм, сега като гледам моделите, които си написал... отзивите, които бях чел май са за 2916, а не 2985
Томпсън са много качествени телевизори, за съжаление непопулярна марка у нас.
В метро имаше Грундик 100Hz. Работеше много добе. Погледни и там.
Сега CROWN ги правят в завода на VESTEL в Турция. Там се правят поне още 10 марки, Watson също. Имам на работа 3 модела на CROWN и мога да кажа, че не съм впечтален. Одвен това кривят и образа. Точно модела с PIP 2916 и 100 Хц не е голямо, но ако се загледаш се вижда. Но за парите си стават.
Много благодаря на сички за съветите и отговорите. В крайна сметка ме убедиха за Panasonic 29PS12P който е 100Hz но няма PIP. Успях да се добера и до малко по-добра цена така че......проблема е решен :) Още веднъж благодаря на всички. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от milenski_bg
Много благодаря на сички за съветите и отговорите. В крайна сметка ме убедиха за Panasonic 29PS12P който е 100Hz но няма PIP. Успях да се добера и до малко по-добра цена така че......проблема е решен :) Още веднъж благодаря на всички.* :Drinks:
Добър избор :) Честито
Здравейте на всички ! Чета редовно новините и коментарите и повечето заслужават адмирации ! Браво,продължавайте в същия дух ....
Незнам дали тук е мястото където да побликувам мойта обява - но тук определено влизат много хора които търсят TV & DVD и мога да им помогна с едно добро предложение !
Продавам спешно :
DVD/Panasonic - HomeTheaterSoundSystem - model / SA-HT 335 / на 6 месеца - в перфектно състояние - цена : 280 лв.
TV/ Panasonic - 29" Quintrix F / Tau-Flat-Digital / 100hz - model / TX - 29PS12P - в перфектно състояние - цена : 550 лв.
Ако някой желае може и комплект 2-те за по добра цена !!!
0894 373 170 / e-mail - the_art_of_war@abv.bg
Моля не ми пишете глупости от сорта : Ако бяха перфектни защо ги продавам !?!
AЗ СЪМ ФЕН НА - PANASONIC - И СЪМ АДЦКИ ДОВОЛЕН ... ПРОСТО МИ ТРЯБВАТ ПАРИ !!!!!!!