При повреда на телевизор-транспорт до сервиза?
Здравейте!
Преди няколко месеца купих 29" телевизор CROWN.Не ми се мисли с какви мъки го закарахме до в къщи.Тежи много.Сега си мисля за следното-ако се наложи евентуален ремонт,какво* ме чака.Само за транспорт до базата и обратно/на два пъти/, трябва да отделя 50-60 лв.Отделно са разправиите с носачите.Жалко за гаранцията от 3 години.В социалистическо време техниците идваха в къщи,сега такова нещо отдавна няма.Техниците в моя случай / сервиза на Crown/,едва ли ще дойдат на място у дома,даже и срещу заплащане.Какво да правя?Да зарежа гаранцията и да търся телевизионен техник- частник?
Re: При повреда на телевизор-транспорт до сервиза?
Ама телевизора успя ли вече да се развали или се притесняваш за евентуални проблеми?
Цитат:
Първоначално публикувано от petrov
Ама телевизора успя ли вече да се развали или се притесняваш за евентуални проблеми?
Работи нормално,но мисля за евентуални повреди...
Един съвет: Пази си кашона с окомплектовката му!!! Иначе, всичко е Гаранция-Франция! :081:
sany, извинявай, ама това ми прилича на приказката за Неродения Гаргалчо... :)
Я по-добре си гледай спокойно телевизия и не мисли за проблеми, които може и никога да не ти дойдат до главата. :coolsmiley:
Няма сервизи, които да правят домашни посещения вече.
Ти какво искаш - да мъкнат един камион оборудване ли? Мъкнеш си го като пич.
Ако е WESTEL-ска сглобка, може и никога да не ти се наложи да ходиш до скапаният сервиз. Гледай си ТВ-то и не са занимавай с глупости. Като ти дойде на главата тогава, ако дойде.