Кво бихте казали за това NEO TF-3201 LCD в Техномаркет???
Преглед за печат
Кво бихте казали за това NEO TF-3201 LCD в Техномаркет???
Здравейте
demode днес мисля че с danchoto тествахме точно 4201 на НЕО, който е на промоция, 2199лв, така, да си призная честно и аз останах доста доволен, ъгъла му е добър, цветовете също, пък да не казвам голяма дума но има и мноого близък до черния цвят, все пак заповядай да го видиш, работи доста добре, все пак ако желаеш донеси клипове с бързи сцени, днес го тествахме около 30 мин с всевъзможни HD клипове, и какво ли още не. Не забелязахме и замазване при бързи сцени, така че и това е добре. Иначе изкарва без проблем 1360х768 от компютър през HDMI входа, така че и с това няма проблеми.
Иначе NEO TF-4208 LCD който е 2499 лв не е по добър от този модел, даже е по лош, няма черен или близък до него цвят, ъгъла на виждане е доста малък, като предимство са му само 2 та тунера и по хубавото меню, и дотам, резолюцията му е същата.
Така че както казах, заповядай да го видиш, пък може и да ти хареса, от теб си зависи, иначе нормално е да си предубеден към евтините марки, но все пак и те използват панели на световните пройзводители ! :)
toshew мисля че в момента най добър избор е sharp 32 инча при LUDIA, или при мене 32S71B
:)
Здравейте на всички,
насочил съм се към покупка на 37 инч LCD,от изчетеното във форума и поради финансовото ограничение от 2000лв се ориентирах към марката NEO.
Бих искал да помоля Miro Vampiro за още едно кратко сравнение на трите модела на NEO 3701 LCD, 3705 LDC2 и 3708 LCD2 като ъгъл на виждане, черно и време на реакция.
От Пловдив съм, в Техномаркета не пожелаха да ми ги пуснат трите един до друг за да направа някаква преценка, затова моля Miro Vampiro за това сравнение и препоръка.
Ами и аз се чудя какъв тв лсд да си взема и чакам последния влак с коледните оферти на технополиса и техномаркета иначе дайте съвет кой модел е по-добър според вас :
SONY KDL-32S2000 - 2239лв. заради цифровия DVB-T тунер
LG RZ-32LC25R -1999лв. заради якия контраст 5000:1 наситена картина
PHILIPS 37PF3321 - 2379лв. заради по-големия екран и прилична картина
SAMSUNG LE-32R72B - 2399лв. контраст 5000:1 и други екстри
Може би не съм най-компетентен в този форум ,но от споменатите модели бих отличил само SONY KDL-32S2000 - 2239лв. не само заради цифровия DVB-T тунер, но и заради подобрения процесор BRAVIA ENGINE , на второ място нареждам SAMSUNG LE-32R72B - 2399лв. контраст 5000:1 , но.........бих се позамислил и поизчел малко повече от форума тъй като реално и двете LCD са със матрица на SAMSUNG и са сглобени някъде неясно къде и от кой. В темата един човек - LUDIA съветва да се обърне внимание на друга марка SHARP поради по добрите параметри и прекрасния образ достъпни на същата цена но с качество Made in Japan . Влез в този линк и разгледай моделите:
http://www.sharp-cee.com
Обърни внимание на моделите от серията SHARP AQUOS : 32GD9E - и 32GD8E-2199лв. - Analog+DVB-T TUNER ;32GА9E-2499лв. и 32GА8E - Analog TUNER ,които ги има в METRO и Интерсервиз Узунови - http://www.intermarket.bg/
P.S. Много е важно да се вземе TV с DVB Tuner ако се приема цифров сигнал от кабелна мрежа или без такъв ако гледаш през сателит
Тезо модели, които му казваш са с DVB-T тунер, който стана ясно не му върши работа да приема цифров сигнал директно от кабелната. Пак ще му трябва отделен приемник.Цитат:
Първоначално публикувано от ivo6907
Отделно не знам какво всички само за тези Шарп говорите. Вярно е, че телевизорите са хубави и държат добри цени, но вносителя им е много смотам според мен. Почти нищо не поддържат. В сайта им има общо 9 модела от 20" до 65". Метро имат някакви модели, но доскоро бяха предимно някакви стари, явно залежали модели. Не съм сигурен дали тези модели GD8E i GD9E ги имат вече там.
Приятели, наближава момента на покупката а аз все повече се колебая, харесъл съм това LG 26LC2R за 1400лв но колкото повече време минава ми се струва че 26 инча си е малко. От 32-ките на тънка цена е само НЕО и просто съм шокиран за модела NEO TF 3208 LCD2 за 1429лв и на всичкото отгоре има два тунера, да не повярваш. Незнам но като чили това NEO е най добрата оферта в момента и то най вече заради двата тунера. Утре ще отида да го видя дано ми хареса. Кажете нещо моля ви !
Здравейте, днес се обзаведох с плазма Panasonic 37PV60. След няколкочасова битка, жена ми най-после се добра до дистанционното( успях да удържа фронта дълго само защото трябваше да направя аз всички настройки) и ме изгони от хола :)) та дойдох на компа да драсна някой ред за впечатления.
С две думи съм супер доволен. Първо да благодаря на Miro Vampiro, че ми отдели вчера време да разгледам на спокойствие ТВ-то. Абсолютно удивен съм от това как предава кабеларка(Евроком). Очаквах гадна картина и се бях настроил още в понеделник да ходя до булсатком или ITV. Оказа се, че картината е повече от добра и на светлинни години от телевизионния сигнал кото пускат за тест в магазините. Рано или късно все пак ще си пусна цифрова телевизия, но засега положението е повече от задоволително(пак казвам, че не го очаквах и съм приятно изненадан). Свалих си от нета няколко HD филмчета на IMAX 720р и 1080i и направо се размазах!!! Нямах време да купувам кабели и преходници за DVI и HDMI и за това свързах рс-то чрез тв-аут и скарт(през RGB), което както се сещате не е добър избор и въпреки това качеството беше абсолютно брилянтно. За картината какво да кажа - черното е черно, а бялото- бяло! Има дълбочина, има рязкост, никако замазване и пикселизиране. Гледам го от 2,7м и мисля че 42" не бих понесъл от такова разстояние. Да обобщя - имам чувството че досега никога не съм гледал телевизия! :)
Честито medunski! и аз днес си купих, но LCD-то на Sharp! Решил съм по нататък да взема и 37" плазма, но като излезе с твърд диск.
Lazarus18 Aко се бе сетил да провериш промоцията на Интерсервиз и да погледнеш в Метро надали щеше толкова некомпетентно да се изкажеш. Колкото до това "Вносителя им е много смотан...." да те попитам опитал ли си се да направиш рекламация на стока от Техномаркет или Технополис ? Отговора го знам - не си. Аз три пъти съм се разправял с Техномаркет сервиз и ти казвам че по големи простаци няма , а стоките са им NONAME. Колкото до SHARP аз приемам за критерий MADE IN JAPAN и желанието на фирмата за сериозно развитие в LCD матриците а не ефтините трикове на LG- вграден диск от който да си скъсаш гъза не може да извадиш информация или 2 тунера но аналогови. Все едно да рекламират грамофон в ерата на SACD.
Някъде в поста ми да четеш, че Техно***** не са смотани?
Преди няколко седмици в Метро тези модели ги нямаше. В магазина на Интерсервиз Узунов също.
Според мен са смотани защото хората се избиват да купуват тия LG-та защото се скъсват да ги рекламират, а че Шарп изобщо имат свестни ЛСД модели може да разбереш само от този форум и то благодарение на ЛУДИА, за който лично се надявам да има някаква финансова изгода от това.
Lazarus18,човека работи за заплата и от добра воля споделя нерекламираните добри апаратури с такива като нас.Това ,че SHARP го има в МЕТРО не значи че го няма в ДЕНСИ.Обаче малко са такива като него.оценявайте усилията на хората.И на MIRO също!!!!!!!
Здравейте и от мен, нова фенка на широкия екран. Накратко, (след всичко изчетено тук, обиколено и разгледано в цяла София) се спрях на плазма НЕО, PDP-42S2H с цена 2,199 лв. в Техномаркет. Леко се колебая за 37" ТФТ-то им, което стои наблизо. Горе-долу в съотношение 100:80
ОБАЧЕ ... Минах онзи ден през "Денси- Практикер" - Люлин и видях нов, пуснат на промоция Филипс- 37", ТFТ с НD, на цена около 2300-и-нещо лв, почти 2400. Бил само 6 ms реакция! Ама дали е реално- незнам. Защо не е 5,000 лв. като е толкова хубав?
Вече бях тръгнала с парите, ама спрях за нови консултации. Тотално зациклих! Тези над 2000 лв. по принцип ми идват в повече, затова, за още 200 отгоре бих взела Филипса-ТФТ но само ако си СУПЕР заслужава!!!
Моля Ви за съвет, най-вече Миро! Ще се гледат основно филми от РС-то (Арена) и нормална кабелна (СКК- нямам забележки за кач-вото), поне за сега без цифрови.
(не приемам отговор от типа "Филипса си е Филипс")
разбрах, че Миро работи в Техномаркет?
Честито medunski!!! Със здраве да си го ползваш!
Здравейте
деси съжелявам че толкова късно отговарям но, филипса не го знам, би ли ми казала модела му ?
Иначе при всички положения ако е 6 милисекунди и е с добър панел PVA, S-PVA си заслужава, но все пак трябва се види как работи
НЕО, PDP-42S2H не е лош вариант, е ти преценяваш все пак, поне е с панел на LG с 1024х768 резолюция, е да, няма черен цвят и тн, но горе долу става за парите си
ПП, ще гледам пак да пиша че съм адски изморен :)