Pioneer са №1 в плазмите, но при LCD-та се съмнявам, а и цена от 3200 за 37" е меко казано висока.
Преглед за печат
Pioneer са №1 в плазмите, но при LCD-та се съмнявам, а и цена от 3200 за 37" е меко казано висока.
Доста е скъпичък, бих го сравил с X серията на Сони.Цитат:
Първоначално публикувано от Ivan
Когато излезе 40Х4500 ще отида да ги погледна рамо до рамо.
Според мен имат абсолютния шанс да станат номер 1 и при ЛСД. Всичко е въпрос на цена. Като наблъскат всички екстри от плазмите и като ползват хубава матрица за основа ще се получи уникален модел.Цитат:
Първоначално публикувано от 4a4i
Както казва в едно интервю шефа на Pioneer Великобритания - Не е важен панела, а какво има зад него.
Ivan, ако търсиш 37 инча и хубав модел може да видиш Samsung 37A656
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037939
Едва ли ще е чак на нивото на Х4500, но е на много добра цена и доста добро качество. Не вярвам разликата с първия излезнал модел ЛСД на Пионер да си заслужава 1300 лева отгове.
С две думи или да зимам 40Х или да не зимам LCD...
А какво ще кажете за този модел на Pioneer KRL-37V
http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=10559
Скъпичък се връзва но дали си заслужава...
Може и да погледнеш на живо и това http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038480,
в ТМ Божурище. Аз лично съм твърдо за нова плазма, но този модел на Панасоник бие според мен всичките плазми. Освен това в google все още няма почти никаква информация за LZD800
Искам да знам какво ще се случи като го пусна?Цитат:
Първоначално публикувано от zlatko
Не знам какво ще се случи точно, но този филтър работи при приемане на цифров сигнал (DVB-T в случая). По никакъв начин не е свързан с процесинга на изображението.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
И по какво точно този модел "бие" всички плазми? Освен по цена?Цитат:
Първоначално публикувано от pantsiani
Не мисля даже, че бие и Панасоник плазмите, а за Пионер пък да не говорим. Това е един леко напудрен модел спрямо LZD85 на неадекватно висока цена. Винаги бих препоръчал А656, който освен че е на по-ниска цена е и с по-добро черно и контраст заради S-PVA матрицата си.
Ходих до Технополис вчера и разглеждах доста LCD с изключение на Сони Х серията всички други имаха ужасено предаване на СД ..
За плазмите образа е перфектен но продавачите ме плашат че давали много дефекти и че вместо да изгори един пиксел изгаря цяла лента
а нов панел струва калкото нов телевизор и са само с 1г гаранция.
В европа се предлага до 5г гаранция за 300Е повече ама в България нема такива екстри.
Почвам да се разубеждавам за покупката на нов ТВ още повече че плащам повече за по лошо качество от тръбата.
И мисля да почакам излизането на ОЛЕД панелите на СОНИ за сега имат само 11 и 27 инча но до 1-2г се очакват и по големи модели.
Колко правилно си ги нарекъл продавачи. След такива думи, които са ти казали даже и за това не стават.
Първо не са с една година гаранция, а поне 2. Второ не знам откъде имат тази информация, че повече разваляли, но явно си говорят неща наизуст.
Ако тръгнеш да чакаш OLED може и да не дочакаш. При положение, че 11 инча със ниска резолюция струва 2500$ в момента може да помислиш след колко време ще се продават Full HD модели 40-42 инча за 2-3000 лева. Аз залагам поне 3-4 години ако изобщо навлезе тази технология масово.
И знам какво аз да си купувам този Samsung M86 :) http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027249 . За цена до 1800 и 40 инча май това е най- доброто така ли. Предполагам си има екстри като вързване с компютър и т. н. . Мене също ме разубеждаваха за плазмите в ТЕХНОМАРКЕТ, и казаха твърдо LCD, макар, че за по- ниска цена мога да си взема по- голяма плазма. Та така.
Бе те че са продавачи ми е ясно като седнат да обясняват разбираш че нищо не знаят но за плазмите бърна на дисплея при статична картина е факт я жената я детето ще го остави на нещо статично 3-4ч и отиде.
Колкото до парите не е проблем да дам повече но да видя за какво ги давам да ми доставя удоволствие че го гледам а не да се псувам че съм зел некаква пръчка.
Винаги разъждавам в перспектива не колко ще дам днеска а колко ще ми излезе след 2-5г ползване.
Колкото до ОЛЕД Матсушита са обештали да имат на пазара 40 инча до 2011 което са 2г надявам се до тогава и кабелната да стане HD или поне да има повече от 3 тъпи канала .
Zlatko и lazarus -Имам въпрос-Във сервизното меню на телевизора ми/PHILIPS 42PFL7603D/има следните екстри които не разбирам-някой може ли да ми ги обясни
tuner type- TD 1716F                                      I2C Configuration- with PCA 9540
                UV 1318SA                                                              with PCA 9515
                UV 1318SA(china)                                                      VIA Chanel decoder
                VA1Y9ED2001B
Каква е разликата в тези тунери/в момента е активиран първия td 1716f/
Както и какво е I2C Configuration/в момента е активиранa първaта pca9540/
Още един въпрос-какви матрици използват Pioneer в съответните размери LCD/чух че ползват Sharp/И как при най доброто черно имат контраст само 10000/1/това статичният ли е или динамичният им?
Здравейте мисля да си взема LCD до към 2000 лв. какво ви е мнението за този модел на Самсунг SAMSUNG LE-37A615 и каква е разликата SAMSUNG LE-37A656.
squash, за Samsung M86
Само гледай за надпис S на етикета, което предполага S-PVA матрицата.