Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
Ох - сигурно ще ми се стъжни като го разгледам... Много ми допадат Samsung тв тата, а и ревюто в CNet е впечетляващо.... Трудно обаче човек може да се прежали за тези пари...
Хубавото е че М87 и N87 серията ще паднат още :)
"Колкото до цената тя скоро ще падне! През тази година ще се появят някой работи които ще променят този сектор."
Какво имаш предвид? OLED?
M/N86/87 имат бая проблеми.Разгледай АВфорумс да видиш хората как си скубят косите :081:
Аз очаквам да вкарат и 5тата серия ,която представлява също фул ХД дисплей ,но без 100те херца.Също се чуват много добри отзиви :)
И аз не съм голям привърженик на Самсунг обаче и може да взема 40m86 просто искам да изчакам промоциите на ТМ за euro 2008. Определено разбрах че за тези пари това е най-доброто, но ще изчакам да видя и промоциите какви ще са :)
Видях и аз , че PHILIPS 42PFL7603 го има на промоция - 2499 лв. в Технополис от днес!!! Това общо взето определя избора ми, но ще изчакам още 1-2 седмици!!!
http://www.technopolis.bg/product.php?pid=521
Ако някой знае нещо по-конкретно за този модел - пишете, ще ми е от полза!!!
И аз очаквах този Филипс, но ме разочарова! Не е това което трябваше да е. Някакъв измислен социален модел е (орязан от всякъде).
За да е О.К. търси всичко от новите им което започва с 9 и е от сега!!!
При покупката на М86/87 гледайте за смущения при включване на сигнал през ХДМИ входа.доста хора се оплакват от някакви черти.абе въобще тази серия май не се оказа най-успешната на Самсунг.Затова и изкараха новите 5,6та и 7ма серии
И аз бях фен на какви или не ти марки, но чакам конкретно 7-ма серия на Самсунг
и ако видя с очите си това което четох по ревютата - това ще е новия телевизор за мен.
И аз очаквах този Филипс, но ме разочарова! Не е това което трябваше да е. Някакъв измислен социален модел е (орязан от всякъде).
Не ми е съвсем ясен този израз - орязан от всякъде!!!
Какво точно му е орязано???
Малко off-topic...
Тези от вас, които имат Playstation3(r) или имат проблеми с гледането на HD филми в x264 формат, могат да дръпнат това, което прекодирам от няколко дни.
Формата е XviD и може да се плейва на всички плейъри (вкл. DivX Player(r) и Playstation3(r)).
Planet Earth -> http://avatarbg.info/browse.php?rech...FA%F0%F1%E8%21
Е добре е каква е разликата между Ф86 на Самсунг ( LE-46F86BDX ) и този новият SAMSUNG LE-46A656 освен че единият контраста му е 50 000:1 а на другия 25 000:1
и че разликата им е 400 лв -->
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033225
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037781
Съответно същата ще бъде и разликата и в 40" им варианти
Ами например факта ,че Ф8 беше първо поколение фулл ХД 100хц,а А656 е второ.В резултат са изчистени доста бъгове
Здравейте...
На Philips този модел (42PFL7603-http://www.consumer.philips.com/consumer/bg/bg/consumer/cc/_productid_42PFL7603D_10_BG_CONSUMER/42PFL7603D-10)
са го пуснали на промоция в технополис...
Някой може ли да ми каже дали си струва парите (2500 лв.)...
Благодаря Ви...
Цитат:
Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
При покупката на М86/87 гледайте за смущения при включване на сигнал през ХДМИ входа.доста хора се оплакват от някакви черти.абе въобще тази серия май не се оказа най-успешната на Самсунг.Затова и изкараха новите 5,6та и 7ма серии
При мен няма никакви проблеми с hdmi , с 37M86 съм вече 7 месеца .
Самсунг 40М87/86 за 1700 лв.(трудно нещо може да бие този glossy екран,вярно че има отражения, но пък матовия разсейва светлината и пречи на добрия образ) и 37М87 за 1600лв са най-добрите промоции за годината(от този момент назад) от Домо. Не знам дали още ги има. Самсунг 40А656 с цена 3049лв., изобщо не е много за стартова цена(има ТВ на по една година и още ги държат над 3000 лв, ама това е от някои фирми с антипазарно поведение), след година ще е под 2000 лв сигурно. Не съм го виждал, но очакванията ми са големи(този модел беше най-очаквания за годината в Америка и Европа- с много големи предварителни форуми и после форуми на собственици(avsforum- 175 страници за 1 месец, сега за почти 2 месеца е 275 стр.). Много хора го описват като ТВ който изпъква сред тълпата, дано да са прави, защото има разлика между американската и европейската версия. Самсунг А5ХХ също получава много добри отзиви.
Някой да знае дали ще дойде по наште земи Samsung T4081F?
Имам предубеждения по отношение на онлайн тъговията и ме е страх да копувам по този начин!
Някакви съвети?
Благодаря!