Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009
Здравейте!!!
Попаднах на едно предложение,но не можах да открия повече инфо както за марката така и някакви технически данни.
Като произход на една табелка бе посочено"VESTEL",а на друг модел(само,че по малък)пишеше България.Дали е техническа грешка?
Моля за мнение за този телевизор:
http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=1116138
Предварително благодаря.
Поздрави. :Drinks:
VESTEL е турска марка, събират където, каквото и както могат, вече обаче имат ЛСД с ЛЕД и локална подсветка на ИФА 2009 :)... аз не бих си взел такова, при целия рев срещу качеството при Самсунг, нещо такова би било истинско самоубийство :Drinks:
...а то било Хюндай, гледам Деу в ТМ ... трагедия направо, май всички са турски ... онази фирма КОЧ-еди кво си, дето прави всичко :016:
HYUNDAI са нещо като НЕО ,търговска марка, примерно на Денси , има и наши сглобки и всякакви сбирщайни,освен това смешни спецификации за тези пари , БЯГАААААЙ !
Амииии...да Хюндай е телевизора.
И аз се озадачих като не ми излезе нищо от търсенето с чичко Гугъл.
Интересно поради що ли са решили да използват това име.
Четох доста тук в тази тема(и в други подобни)само се обърках.
Нещо направо да предложите fullHD в ценови нива 1000-1300лв.?
Хюндай и Деу са огромни корейски консорциуми и произвеждат всичко от А до Я, когато изпитат затруднение продават част от производството си, било автомобили, кораби, телевизори :)...първо ползваха елементна база на Самсунг и не бяха лоши, доколкото самия Самсунг беше нещо като тях :)... сега разбира се е повече, даже автомобил ще пускат на база Рено Меган :)
... Хюндай все още имат автомобили, Деу станаха Шевролет...кво ще остане от тук нататък е божа работа :Drinks:
Извод: ... по-надолу от Самсунг, в краен случай ЛГ в корейските марки не бива да се слиза !!! :yahoo:
samara69,Daewoo хич ,не са турски сглобяват в Полша и то там където се сглобяват LG и 20инчовите Panasonic.Това се отнася за телевизорите друго тяхно производство не коментирам само ще вметна че и рекордерите им бяха много добре.
Цитат:
Първоначално публикувано от granity
samara69,Daewoo хич ,не са турски сглобяват в Полша и то там където се сглобяват LG и 20инчовите Panasonic.Това се отнася за телевизорите друго тяхно производство не коментирам само ще вметна че и рекордерите им бяха много добре.
...и на мен така ми казаха, а после ми намигнаха :)... и все едно телевизорите им са пълна трагедия :Drinks:
На мен ми се е случвало да извадя от кашона 20 Деу със захранване и кабел на Панасоник,кашона не бе отварян преди това.
Цитат:
Първоначално публикувано от granity
На мен ми се е случвало да извадя от кашона 20 Деу със захранване и кабел на Панасоник,кашона не бе отварян преди това.
... какво е това 20, размер ли....кой говори за такива неща изобщо :)
Цитат:
Първоначално публикувано от samara69
lazarus18 и hristoslav2 ... не говорят за вентилатори обаче, говорят за захранване и шум на самата матрица, даже филтрите намесват...и единичното стъкло...панасоник държали две челни стъкла, точно заради шума ... и правели външното голямо само за атракция :Drinks:
вече ти написах че шумът е възможен от 2 места -захранването и вентилаторите.Самият видеопанел няма как да издава шум/вероятно високочестоъен звук от контролерите му но е малко вероятно/
филтри- има само при LCD -тата и това са полимерни пластини които са залепени от витрешната и външната част на LCD панела-няма как да издават звук
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
HYUNDAI са нещо като НЕО ,търговска марка, примерно на Денси , има и наши сглобки и всякакви сбирщайни,освен това смешни спецификации за тези пари , БЯГАААААЙ !
HYUNDAI си е корпорация като Samsung
http://www.hyundai.bg/display.php?pa...ow_product=145
сайта не е подновяван от 2006г -нещо не са успели с пазарната стратегия и са се отказали :)
не са като NEO-марка произвеждана в Корея/или Китай/ по поръчка на Техномаркет
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Това ,че се сглобяват в БГ и тук там около нас ,са ми го казвали самите продавачи в Денси . HYUNDAI ,че си е корпорация и то заедно със Samsung e така ,но до колко общо имат с нея въпросните телевизори ?
А може ли да приема това,че при тези телевизори HYUNDAI има положително развитие(да предположим),понеже този сайт който посочи колегата не е обновяван няколко години а параметрите поне доколкото видях са по-добри.
Моля,някой който е наясно с тези параметри да вземе отношение.
Цитат:
Първоначално публикувано от boy3mm
Да кажа и това,че познати ми хвалеха LG с HDD-мнения?
:Drinks:
Понеже много уважавани от мен хора тук все ми препоръчват умиращите, но недостижими засега плазми на Pioneer :) ... реших да проверя как се предлага KRP500A, без говорители щото вече си имам достатъчно качествен звук ...най-тънко май излиза тук:
http://www.dekom.bg/?page=product_de...339315d77e57e0
По мои сметки към тяхната цена с поръчка он-лайн, доставка и наложен платеж трябва да се прибавят приблизително 55 лв. ... попитах за тяхната калкулация на ICQ-то дето са посочили, завършвайки с : "Благодаря и поздрави!"...следва моето име :)
Познайте какво ми отговориха: ..."МОЛЯ" :))
Някой купувал ли е нещо от този магазин, читав ли е? Пловдивски е май, ако се съди по телефоните, майни един вид ! :016:
samara69,
Деком наистина са пловдивска верига магазини. Читави са. Дилъри са и на SONY и SONY център в Пловдив е техен.