Мнение за телевизори марка LOEWE
Здравейте,
познат от Германия продава втора ръка ТВ LOEWE - 46 Individual на добра цена и обмислям дали да се възползвам. Интересува ме вашето мнение за качеството на изработката, качеството на хардуера и софтуера - обща оценка. Какви предимства предлага този ТВ пред останалите от класа - Сони, Самсунг, Шарп и тн. Засега не съм успял да събера собствено мнение от българския представител.
http://www.loewe-int.de/individual_de,31098,53.html
Благодаря ви и се надявам да съм започнал ползотворна дискусия.
Поздрав,
Re: Мнение за телевизори марка LOEWE
LOEWE е собственост на Sharp.Дори премиум класа /HD1E/се разработва в дизайнерското студио на LOEWE.
Sharp AQUOS HD1E получи наградата на IF Product Design Award и награда от ассоциацията EISA (European Imaging and Sound Association) , за "Европейски Timeshift телевизор за 2007/2008година".
Така,че може да си спокоен.
Да, техните модели ползват матрици на Шарп, което принципно е добре защото техните са едни от най-хубавите.
Всичко зависи на каква цена ще го купиш и в какво състояние ще е. Все пак е ползван. При марки от този род се плаща много заради марката.
Преди година тествах един модел при вносителя в България. Те мнго ми ги хвалеха, а аз през цялото време си мислех как този телевизор за 10 хил. лева отстъпва по повечето показатели на плазмата ми за 2000 лв. Дизайна е уникален, но не съм убеден, че на всеки би се харесал.
.....или както би казал някой автоманяк в тоя случай: "Боя кола не кара!" :))
Благодаря Ви за мненията.
Въпросния екземпляр бил в перфектно състояние, но ще си проличи на място. Въпросът по-скоро е насочен към това, дали тази марка и конкретно модела са от най-добрите предлагани на пазара/нещо, което да обоснове цената/ или говорим за хардуерно слаб модел в добра опаковка?
Цената все пак е близо 5000 лв., което е над цената на ЛСД Самсунг и много близо до цената на ново Сони Х3500. Струва ли си изобщо такова нещо? Льове-то е купено август 2007 г.
Ако си ценител на дизайна може и да се замислиш, но все пак кой е точно модела?
За 5000 лева може да си вземеш НОВ 46 инча със по-добри показатели.
Моделът е Loewe Individual 46 Compose. Дизайнът не е от особено значение, като е по-добре ако има нови ТВ с по-добри показатели да се възползвам от тях. Инвестицията е дългосрочна.
Поздрав,
Дизайна определено радва окото.