Re: Отново: Предимство ли е Full HD спрямо HD ready за 32"LCD?
Благодаря Фелипе, мисля че те разбрах. Отивам в Техномаркет, гледам как предава въпросният ТВ (там предполагам сигнала ще е обикновена кабеларка) и ако ми харесва...
Инак става въпрос ето за този :
SAMSUNG LE-32A550
- 32" (81 см.) LCD/TFT ДИСПЛЕЙ
- FULL HD
- РЕЗОЛЮЦИЯ 1920X1080
- КОНТРАСТ 35 000:1
- Movie Plus
- WISELINK (USB ВХОД; ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ JPEG)
- Wide Colour Enhancer 2
- 3 HDMI/PC ВХОД
- DNIE PLUS ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАРТИНАТА
- SRS TRUSURROUND XT ЗВУКОВА
- PIP (PC/HDMI)
Едва ли по това може да се съди за качеството, но все пак ми се ще да чуя мнения
За парите си е добър модел. Гарантирам ти, че няма да ти хареса как предава във магазина. Просто там сигнала е ужасен, но като го занесеш у вас ще е по-добре. Особено на Булсат или някаква друга цифрова.
Телевизор като телевизор,нов с гаранция...прехода от CRT към LCD ще е все едно досега си бил късоглед и си сложил очила :)...и все пак съвета ми е да идеш не в Техномаркет,а в румънската верига Домо ,едно, че ще има разлика в цените,друго,че там има(ше!) едни Samsung 40A656 за 1390 лв. :devil: :devil: :033: :033: :035:.......
П.П.@аси колко свободно време има човек в болнични!
lazarus18, в цената е включено и система домашно кино от самсунг с мощност 130 вата (2+1), така че е съм много изкушен. Относно сигнала в Техномеркет - видях образи които определено ми харесаха. Този ТВ спецялно не го видях работещ. За мен е важно и нещо друго: разстоянието от което гледам не е голямо (2 метра примерно).
felipe, по принцип съм с очила. Преминаването на ЛСД значи ли че все едно съм сложил втори чифт? :D Определено ще погледна и в Домо, мерси!
Re:Отново: Предимство ли е Full HD спрямо HD ready за 32"LCD?
Като каза за мърдането на главата, кога ли ще доживеем да гледаме дублирано кино - без субтитри. Без това не малко плащаме за билет. Вярно, че дублажа е много по скъп от слагането на субтитри, но усещането е пълно.
Дано да е никога. При качеството на дублажа у нас ще ме прощават, но предпочитам субтитри + оригинален звук.
И от мен подкрепа.