-
Проблем с HDMI
Привет на всички !
Ще мина направо към проблема, че от вчера съм като треснат с мокър парцал.
Януари месец се сдобих с Panasonic PV70 42" и от тогава до вчера си гледах филми от компа с кабел HDMI-DVI.
Вчера обаче , както винаги в настройките на NVIDIA зададох CLONE и каква беше изненадата ми като видях черен екран на ТВ-то :yikes.
Вадих кабела, рестартирах компа, от System restore point го връщах с няколко дни назад, в които имам спомен , че съм гледал филми- резултата нулев :help.
Пробвах и през втория HDMI порт , ама пак греда. Как е възможно така от нищото да се скапе. Като си помисля само , че може да е от портовете на ТВ-то и ми настръхва четината. Как се носи това бичме до сервиза :yikes.
Ако някой се сети за подобен проблем нека бъде така добър да драсне 1-2 реда- ще съм му много благодарен.
-
Re: Проблем с HDMI
Като разкачиш компа телевизора работи ли?
-
Телевизора си работи на кабеларка и на ДВД през скарт.
Не бачка през HDMI портовете :help
-
1. Пробвай с друг източник с HDMI изход (напр. DVD, camcorder и т.н.);
2. Виж дали имаш настройки за входовете в менюто на телевизора;
3. Преинстал на компа (имах подобен проблем, макар и не с HDMI връзка, но с карта nVidia). След преинсталацията на ОС (Windows) всичко се оправи. Може да е станало също ако си слагал нов драйвер на видеокартата.
-
А освен от компютъра от друг източник подавал ли си сигнал през HDMI?
Според мен проблема е в настройка на компа - драйвера на видеокартата.
-
Ето и печалната истина- дойде приятел с PC и с неговия кабел - ГРЕДА
СЕРВИЗ :081:
Преди няколко вечера имаше токов удар и компа се рестартира- вероятно тогава се е омазало яко.
Съдба Гарабед :051: