Извинявам се на bogivarna,имах впредвид 32pfl9613h!
Преглед за печат
Извинявам се на bogivarna,имах впредвид 32pfl9613h!
hristoslav2 za сервиза си прав - имам познат в оторизирания сервиз MAX сервиз.Преди 2-3 седмици ходих за нещо при него и имаше поне 3-4 Samsung-а за ремонт.
harvi5 - прав си че е добър,но ще е работил доста време по стилажите,така че предпочитам да взема неползван.
До месец сигурно ще пуснат philips 32pfl8404-100hz,80000 контраст,цифров кабелен за не-повече от 1600 лв
Аууу,тамам палих колата :) ...кога ли ще е това до месец...Philips-a определено повече ми харесва.
Още едно питане този път за PLASMA телевизорите.
Кой модел от плазмите в размер 50' е най-доброто предложение към този момент?
Казаха ми, ако се взема плазма то правилния модела е само този: Pioneer PDP-LX5090.
Това ли е наистина модела или има и нещо по-ново и добро?
Някой може ли да каже за колко време горе-долу оправят гаранционните телевизори в сервиза на техномеркет, че май ми е гръмнал ХДМИ блока?
http://www.avitel-bg.com/for_home/pl...d_tv/krp-500a/Цитат:
Първоначално публикувано от PLASMA vs. LCD
има го и в бял цвят KRP-500AW 5682.00лв
http://www.avitel-bg.com/for_home/pl..._tv/krp-500aw/
Има по-ново и по-евтино, но не е по-добро.Цитат:
Става дума за модела Panasonic 50G10, но в момента го няма наличен /поне в сайта им/.
Беше на цена от 3300 доскоро.
Бюджет максимум до 4200 лв. и максимум качество което може да се купи за тази цена.
Ако качество, цена и нов модел пък са на едно заедно още по-добре.
За тази цена няма как да вземеш моделите с външен тунер /KRP-500/, но модела 5090 предлага абсолютно същата картина като качество.Цитат:
Може да си спокоен, че ще си си купил най-добрия телевизор и то на добра цена.
Ако искаш да имаш и звук от телвизора обаче ще ти трябват и допълнителните говорители, че в чистия вариант е без звук.
Така цената става около 4400 лева.
lazarus18 ако това е точния модел и на тази цена спрямо всичко друго като възможност и няма други мнения го приемам за крайно предложение и ще се купува.
Относно липсата на звук и разни тунери всичко необходимо за този телевизор го има. Търси се единственно 100% качество на картина.
За този бюджет аз пък бих те посъветвал да изчакаш 1 месец и да си вземеш това според мен ще бие Pioneer-а като детайлност в тъмните сцени, като ниво на шум в картината, като точност на цветовете( THX, DigitalCinemaColor ) и като екстри (VieraCast, AVCHD през Flash ), като черно единствено може би ще е на кантар или една идея по-ниско, но като резлюция по време на движение 1080p как е? Все пак ако си почитател на класиката взимай 5090.
Имам големи съмнения, че ще е по-добър. Ползва същия панел и енджин като G10. Това значи същото черно и контраст /по-слабо от Пионера/ и същата обработка на сигнала /средно ниво скалиране, лош деинтерлейсинг/. ТНХ сертификата и настройката е наистина хубаво нещо и спестява доста ръчкане по настройките, но Пионера има всичко необходимо да постигне поне същото ниво на калибрация.Цитат:
Първоначално публикувано от LCD???
По време на движение не съм виждал плазма да не постига всичките 1080р линии. Просто сега Панасоник започнаха да го рекламират, но и в предните си поколения постигаха същите резултати.
Не казвам, че ще е по-добър във всичко, но много хора предпочитат картината на Panasonic пред Pioneer. Яркост и детайлност vs черно. Просто трябва да се видят и да се прецени, кое ти допада повече( все пак става въпрос за 4 бона и повече )