adtomov
за повечето хора FullHD=цифрова ТВ :) и Sony BRAVIA=100% качество кой съм аз да споря с тях :)
Преглед за печат
adtomov
за повечето хора FullHD=цифрова ТВ :) и Sony BRAVIA=100% качество кой съм аз да споря с тях :)
Любоо, Ето как и вълка сит и агнето цяло http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054614
Направо ма умря! Ама сполай ти за споделените преки впечатления от контактите си с хората.Цитат:
Първоначално публикувано от qbadabaduuu
:)) :Drinks: :)
Вярно че съм пропуснал да спомена че искам 52" :081:, Сега се ослушвам за стойка която да се върти наляво -надясно че да мога да си го гледам и от към кухнята.
Остава обаче проблема със саунд системата.А пропо -жиевя в Гърция.
Ле лее ще избиеш рибата , а колко струва това чудо ,че ние тук все имаме чувството че ни прекарват с цените!!!Цитат:
Първоначално публикувано от yavorsub
Цената му тук в момента във всичките големи вериги е 2980 евро като някои дават и опция за 24 безлихвени вноски-нещо което мен ме устройва.А междудругото завчера забелязах в някакъв сайт за покупки чрез интернет на цена 2650евро.Но не ми се опитва да се пробвам на такава сума -това си е неоправдан риск.
5820 лева за матрица Шарп ASV (старо поколение), с фантастично-футуристична обработка на цветовете и сравнително-задоволителен ъгъл на обзор... (като оставим настрана челния контраст, който е добър) Ммммм... нещо като киселото мляко на Баба, дето не е всъщност съвсем кисело мляко, щото последното, което си заквасих, беше от крава от Балкана (а не от магазина) с един пръст масло отгоре. Та така.Цитат:
:)
за Sony BRAVIA направо е култово ако не е BRAVIA не го искат :DЦитат:
Първоначално публикувано от adtomov
Не искат Plasma защото ще ги спират от производство и едва ли не трябва да си имат електроцентрала :)
А вече търсят LED TV което няма нищо общо с LCD :)
Ще ме извиниш ,ама за тези заблуди са виновни най-вече твоите "колеги" .Аз от продавач-консултанти съм ги чувал точно тези твърдения и куп други глупости ,като "не си купувайте голям размер после ще го връщате" та така...Цитат:
Яко! Не подлежи на коментар. Само за съзерцание и свещенно удивление.... :))Цитат:
:Drinks:
nkd, qbadabaduuu няма как да бъде държан отговорен за действията на своите колеги, нали?Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
P.S. Тук сме, за да помагаме на питащите, доколкото ни стигат силите на всеки един от нас. И разнообразието на знания и професиии само помага за общото дело.
@ adtomov:-не съм сигурен че разбрах напълно смисъла на поста ти .Имаш в предвид че не си заслужава парите ?Дай алтернатива -аз затова попитах понеже не съм в час?
Ако искаш LED подсветка, то значи, че се изключваш автоматично от разглежданията на тема оптимална цена за дадено качество. Тъй като тези модели засега са извън тази полоса. Оттам надолу въпросът се разделя на 2 посоки:Цитат:
1. Искам телевизор за филми.
2. Искам телевизор И за игри.
И за двете опции си има достатъчно предложения, които колегите от форума могат да дадат.
P.S. Иначе, обективно погледнато, ако търсиш картина, то
http://laservuetv.com/home.php
е без конкуренция... де. Струва около 10000 лева. Ама го няма у БГ... :081:
adtomov, можем само да благодарим ,че има такива като него ,та все пак човек да получи правилна консултация.
Ми аз в първия си пост обясних че гледам главно телевизия , което може да се приведе в графа -филми.Игри не играя ,а да си кажа честно и от кисело мляко нищо не разбирам :) така че пак питам :за тези пари кой е най-добрия телевизор.
nkd
имаш право :) но за тези пари толкова както се казва :)
и аз съм чувал от колега че pixel plus е система за избутване на изгорели пиксели но какво да направя насила не мога да ги накарам да четат :Drinks: