7602H ?!?Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Къде го има този модел в БГ?
Преглед за печат
7602H ?!?Цитат:
Къде го има този модел в БГ?
А това значи ли че е по-добре от 7603? Всъщност те го пишат 7603H, а пък съм виждал и с D накрая и въобще такава обърквация, че вече нищо не мога да вдяна.Цитат:
DVB-T е цифров ефирен тунерЦитат:
Първоначално публикувано от nkk
а DVB-C e цифров кабелен тунер
телевизора си е добър :) стига да не го ползваш за мониторЦитат:
Първоначално публикувано от Navi
имаче се справя почти идеално с SD сигнал
черното му сивее но се компенсира частично от амбилайта в тъмно помещение /но пък и няма идеален черен цвят при LCD/цветовете са естествени с лек пастелен нюанс
при DVD и HDMI се справя добре/не е супер-личи си при много бързи сцени резолюцията спада/
в тъмни сцени се губят детайли-това е типично за всички LCD
има аналогов и DVB-T тунер с мпег2 /без MPEG 4/
досега са се появили 5 фърмуера за него -при всеки от тях има малки подобрения и екстри в менюто
D-буквата накрая показва че е с DVB-T тунерЦитат:
и последно модела 7602 или 7603 е?????
7603Н е. Моя грешка.Цитат:
Първоначално публикувано от Ciki
Същия като 7603D, но с още един тунер за цифрова кабелна.
lazarus18, ще те помоля за мнението ти относно SAMSUNG PS-50A656 и утре да го взимам ако всичко е ок. :)
Philips 42PFL7603 са си два различни телевизора 42PFL7603H и 42PFL7603D,първият е с въпросните два тунера,а втория само с DVB-T,няма как да принудиш да ти монтират какъв тунер за тяхна сметка.М/у другото в сервизното меню на 9-та серия го има зададено като опция да се пуска DVB-С,но не знам да ли го има и хардуерно,може да провериш и на твоя 7603D да ли може да се активира.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
42PFL7603H е на промоция на 1999лв в ТП.
Весела нация сме с тия вносители :-memnon
http://www.technopolis.bg/product.php?pid=1016
Аз вече писах. Виждал съм по-горния клас PS-50A756 и съм много доволен от резултата. Сигурно А656 отстъпва по нещо, но за тази цена не му мисли много. Ако го гледаш в магазина имай предвид, че е много светло и у вас ще работи по-добре ако намалиш осветлението.Цитат:
Първоначално публикувано от Rockwell
Бихте ли споделили впечатления и мнения за Sharp 46X8E -2399 лв? Защо единствено при Sharp и JVC динамичния контраст е от 7500 до 10000 (при статичен 1500-2000) ,а други "реномирани"марки е по-висок,въпреки че статичния е еднакъв.Влияе ли ниския контраст на картината на тези марки?
Да в ТП е 7603H а в ТМ пише само 7603. И на двете места е 1999 лв. но при положение че в ТМ ползвам 5% отстъпка и ще ми е със 100 лв. по евтин, дали си заслужава да го взема от там въпреки втория тунер?Цитат:
pgssi забрави за всички обявени разни там динамични контрасти. Това са пълни глупости! Реалния контраст е важния фактор!!
Ako си забелязал при Sharp и Pioneer подсветката е 450cd/m докато при другите е 500-550cd/mЦитат:
Първоначално публикувано от pgssi
от там идват и различните показатели като контраст
иначе Sharp си имат доста добър контраст/вземи ако намериш XL8E модела/
Сигурно си прав но аз лично четейки постовете му относно видимия само от него проблем останах с впечатление за постоянно трепкате и тресене на картината а не за описаното от теб затова и си мисля че едно клипче където се вижда проблема ще ни спести използването на гадателски способности и ще конкретизира проблема... ако не скоро ми идва SX1 и ще ида да досаждам в някой ТМ и лично ще направя 1080п клипчета за да се свърши един път за винаги с това "тресене"Цитат:
За тази цена е много добър избор.Единственият недостатък е, че екранът му грее много(по моя преценка около 45-50 градуса).Направо е като стенен радиатор.Айде зимата добре, ами лятото? Аз се бях ориентирал към SAMSUNG PS-50A756, но това ме отказа.Интересното е, че това се забелязва само при плазмите на Самсунг(по точно съм гледал само споменатите два модела в ТМ на бул. "Вл. Вазов")Цитат:
Първоначално публикувано от Rockwell
относно 50А656 - доста меки и топли цветове. Разликата му с А756 е наличието на DLNA, content library, Wiselinkpro( могат да се гледат и клипчета през усб) в полза на а756. Но има и един голям недостатък - нагаря доста бързо. Дори и при 1 час гледане логото на телевизията се отбелязва. Така е и при А756. Доста неприятен недостатък.