-
Идеални продукти
Здравейте. Можели да ми кажете(да ми дадете) най-хубавия плеър за момента на койот да гледам фул хд филми ;) (+ кодеци за него и каквото е необходимо.. ;) ) и кажете едни орянтировъчни параметри за компютъра за да нямам проблем с гледането ;) аз след около 2 седмици зимам 32' лсд и ще го връзвам към компа да си цъкам филмчета ;) ама ми трябва най-стабилния плеър за сега и компа да ми е стабилен да няма сечене и проблеми ;) (по принцип процесора ми е AMD 64битов на 2.01 ГХц рамта ми е 512 и видеото е 128-ца нз точния модел :) )
благодаря ви :)
А и последен въпрос значи исчел съм почти(даже сичко) относно 32 инчовите лсдта.. препоръчителните за 09 и други теми... и засега съм с спрял на филипс ама.. дали щше сгреша ?? Искам да е фул ХД и картината да е супер контрастна и рязка ;)
бюджета ми е от около 1000 до към 2000 лева :) Искам като го зема да е от най доброто сега на пазара(суууперр добрата картина и.. да не се овличам повече който знае знае ;) ) много ви благодаря !!!! ;)
-
Re:Идеални продукти
А сигурен ли си, че искаш да ползваш компютъра за плеър? Защото като гледам си начинаещ във тази сфера и няма да ти е много лесно да се справиш с подходящите настройки за да гледаш безпроблемно.
ПП. Идеални продукти няма!
-
как така да ползвам компа за плеър >> да!!! в смисъл какво друго имаш в предвид.. сега единствения варянт е тва .. в смис нама още двд плеъри по точно хддвд плеъри де хаха.. или и да има са цифрата и ти треа такава записвачка да записваш па и такива дискове и мноо сложно.. освен от компа да си ги пускам как друго яче :) хех :) А и оделно че за кефа понякога некоя готина игричка мое да връткам за половин един час ;) се кефа хехе :) та ако имаш друго предложение казвай
ИИ както ви пмомолих освен за плеъра и за параметрите кажете нещо :P а и за самото тв ;) !!
благодаря !!! :Drinks:
-
brols, много си неграмотен, мой човек, чак ми минава желанието да ти помагам, не знам за другите
не стига, че хал хабер си нямаш от правопис, ами и мисълта ти тече като все едно дишаш въздух само с 8% кислород
са земи купи слет 2 сетмици не трисдва инчав тв, а 2 учепника за 3ти-читвърти клас че язак ти за парите за тв че няа как да са упрайш с тоа комп. нема стане тая шот са треа ти кааме после ко де да настроиш а то неа вденеш и пак нии ша са мъчим а ний сбийш ли неа само с теп са занимайми колкот и да на кефиш, бро
дрее ми на шишарката чи са убиждаш шот то сао за теп полза.. мой па са интусиазиръш да дукажиш чи не си такъв къфто изглешдаш и накраа станеш баси копеле пича, баш мастър на генга
сори мой ама тук има дваа-трима дет са ноо заядливи поняфга...
-
Oк споко няма проблем , допуснал съм некви грешчици там в бързината или съм написъл нещо съкратено или жаргонно от сорта на "ko", или незнам си какво още и щом това ти е повод добре заяждай се колкото си поискаш.. ;)
Който има желание помага, който няма НЕ-помага и такам нп ;)