Въпрос за избор на 40/42" LCD
Здравейте,
На финалната права съм пред покупката на нов телевизор, но не успявам да направя избор между няколко модела
PHILIPS 42PFL7404H
SONY KDL-40NX500AEP ( с известни резерви )
и до някъде Samsung 40C650 ( хола ми има твърде много прозорци за glossy )
Можете ли да ми помогнете с отзиви за тях или евентуално контра-предложения в този клас ? :)
Поздрави
Re:Въпрос за избор на 40/42" LCD
С двете ръце за Самсунга!!! Просто няма какво да го мислиш :) Аз него си взех и съм щастлив :))
Филипс = ЛГ
Сонито само му плащаш марката, а пък и в момента взимат матриците си от Самсунг :П
Също така е с Бравиа Енджин 2 :\
Купувай Самсунга :)
Колега , още един глас за Самсунг 40С650 ! Но излезе и нов модел на Тошиба 40XV733G , виж и него !
Цитат:
Първоначално публикувано от gsalakirov
Можете ли да ми помогнете с отзиви за тях или евентуално контра-предложения в този клас ? :)
Поздрави
Друг удачен вариант в момента е, да дадеш още 50 лв. и да си вземеш 40EX500, който според промоцията на Техномаркет се предлага с 5 години безплатна гаранция. Възможно е да има някаква уловка с гаранцията, затова е хубаво да се провери на място. Предложеният модел на Самсунг е добра покупка, но за Тошибата имам известни резерви, подозрително евтин ми се струва.
И аз съм се ориентирал към Самсунг C серията. Смятам че няма да сбъркаш! :)
Здравейте на всички! Нов съм в този форум и търся помощ. Наближава Световното по футбол в ЮАР и поради тази причина, за хола смятам да закупя телевизор LCD или Plasma - бюджета е ограничен до 1600 лева! Да кажа, че телевизора няма да е разположен на широката страна на хола, а на тясната и дефакто ще се гледа от по далечно разстояние и леко под ъгъл търся голям телевизор минимум 42 инча максимум 50 моля ви помогнете ми! Ще го купувам на 100% от Техномаркет, защото имам ваучери от работата ми за там!