42SL9500 на 1699 лв. - струва ли си ??
:help
Колеги, моля за малко помощ -
Гледам че в Техномаркет са намалили 42SL9500 на 1699 ! ! ! ! !
Запознат съм с телевизорите от тоя клас и цената е перфектна!
Дайте чуждо мнение или сравнение с други, че този ми аресва много ама.....
Незнам да ли си струва телевизора, или да търся В7000 или нещо друго :081:
Благодаря предварително..
ПС:
С-серията на самсунг нещо не ми допада, от В-серията вече няма нови бройки!
В общата тема също пуснах ама няма коментари :(
angel
Re:42SL9500 на 1699 лв. - струва ли си ??
Телевизорът е много огледален. Можеш да се бръснеш пред него. Това му е големия минус. Иначе е много добър избор за тази сума.
Цитат:
Първоначално публикувано от Momchil
Телевизорът е много огледален. Можеш да се бръснеш пред него. Това му е големия минус. Иначе е много добър избор за тази сума.
И други такива мнения видях, колкото и да бяха малко (едно??, две??) и незнам как да реагирам - толкова ли е зле?? В магазина изглежда добре ама....
Също - никъде не мога да видя какви формати поддържа, да не говорим за кодеци :taz
Само МР3, картини и ДивХ (плюс ДивХ ХД!) ама само тва нищо подробно.....
Цитат:
Първоначално публикувано от ophelis
Също - никъде не мога да видя какви формати поддържа, да не говорим за кодеци :taz
Ето ти подробно ръководство: http://www.lg.com/bg/common/product/...-42SL9500.jsp#
На 77 страница са описани подробно форматите, които поддържа.
Цитат:
Първоначално публикувано от ophelis
И други такива мнения видях, колкото и да бяха малко (едно??, две??) и незнам как да реагирам - толкова ли е зле?? В магазина изглежда добре ама....
Относно отражението аз съм с SL8000 и да ти кажа мен лично не ме дразни.Много зависи от светлината при по осветена стая малко дразни (чак да се бръснеш не е :) ) ,но както е в моя случей на почти неосветена стая (ТВ-то си свети достатъчно) просто го няма този проблем.