Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от botev4o
Здравей! Филипсът има по-добър зрителен ъгъл (важно, ако ще се гледа от двама или повече човека едновременно), по-отчетлива картина при слънчево време и по-добър звук. Щом си готов да дадеш 900 лева за Тошибата, спокойно може да погледнеш и 42"-вия вариант на Филипса, който е сравнително по-евтин:
http://technomarket.bg/products/0911...-42pfl3007h-12
Тошибата 40" също е 750 лева, затова питам.
Едва сега забелязах по-горе пакетната цена с малките букви... Силно ми звучи като мостра, но ти си решаваш в крайна сметка. :smiley:
Цитат:
Първоначално публикувано от qazxsw
Ако може още някой да даде мнение понеже Тошибата в карфур до 15-ти е 700 лева.
Цитат:
Първоначално публикувано от qazxsw
Ако може още някой да даде мнение понеже Тошибата в карфур до 15-ти е 700 лева.
Вземай Тошибата. Няма да намериш аналогичен модел на такава или близка до неговата цена.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Вземай Тошибата. Няма да намериш аналогичен модел на такава или близка до неговата цена.
Взех Тошибата. Първата която разпечатоха пред мен имаше изгорял пиксел и се наложи нов кашон да отворят. Иначе съм доволен от картината, даже пре-доволен. Благодаря на Христослав.
Със здраве да си я ползваш дълги години, колега! :Drinks:
Здравейте :) Спрял съм се на следния модел телевизор - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-37ES6710 . Интересува ме мнение за модела. Спрях се на него, понеже дизайна ми допадна. Ще го използвам главно за игри.
Честито qazxsw :Drinks: дълго да му се радваш
Здравейте,
може ли да ми препоръчате 40-42" ЛЕД телевизор който да има следните функции - PVR, DLNA, и изведени изходи от страни, тъй като искам да го закача плътно за стената.
Досега бях с Samsung 32C6000, обаче ми омаля и искам по-голям. Бюджета ми е 1500-1800 макс. Също така би ме устроило и телевизор, който фабрично няма pvr, но може да се активира през сервизното меню.
Гледах моделите на самсунг, но те повечето са с изходи отзад, т.е отпада варианта за закачане на стената. Другото, което ме притеснява и не разбирам защо на почти всички модели от тази година говорителите в долния край са толкова удебелени??? Това само прави телевизора по-дебел.
Дио,изходите отстрани пак ще са неудобни,щом ще е плътно(плътно не става,има си ограничители,които трябва да спазиш).Нищо не пречи първо да поставиш кабелите и после да го хващаш,или да използваш удължители,което съм направил на USB портовете.
Здравейте колеги, моля за вашата помощ относно избор на тв 40' или по-точно съм се спрял на този смарт тв на Тошиба: http://www.technomarket.bg/products/...hiba-40rl933g, който е на промо до 20-ти, а днес го гледах в Карфур на 999лв..?
Та заслужава ли си, ще се гледа от 2,5-3м в не много осветена стая. Благодаря ви предварително. :) :Drinks:
Виждам, че често се купуват телевизори с диагонал над 42" и се чудя какво гледате на тях? Основните телевизии са със СД качество и на тв над 32" си е мъка. Та какво гледате с тези големи екрани? Чужди ХД канали? Филми с ХД качество от някакъв плеър? Играете игри?
Извинявам се ако въпроса ми не е зададен в правилната тема.
Цитат:
Първоначално публикувано от avalon4o
Виждам, че често се купуват телевизори с диагонал над 42" и се чудя какво гледате на тях? Основните телевизии са със СД качество и на тв над 32" си е мъка. Та какво гледате с тези големи екрани? Чужди ХД канали? Филми с ХД качество от някакъв плеър? Играете игри?
Ако гледаш "основните" телевизии - БТВ и Нова, то и 32" ти е достатъчен за едни софийски новини и турски сапунки. :rolleyes:
А иначе на голям диагонал се гледат преведени HD канали на български, български HD канали, чужди HD канали, чужди SD канали на български с добро качество - /Cinemax, HBO и др./, филми от плеър и компа. :Drinks:
P.S. Европейското го гледахме на БНТ HD, сега следва олимпиада :rolleyes:
Ми то за какво служат големите ... на жената.Взех 40",който й изглеждаше много голям на жената,но когато съм на 2-3 м от него-супер,на 4-5 м-умалява,а когато съм на компа и го гледам от 6-7 м-ега ти малкия.Дали качеството е мъка или не-се ми е тая,но за кефа-размера си има значение,поне няма да се дзвериш и да напрягаш очите с по-голям ТВ.