Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница
Един малко (много) тъп въпрос... ама 46" телевизор опакован в стандартния си кашон влиза ли отзад на задната седалка в кола (седан) ? Малко ме мързи сега да слизам с рулетката ? :rolleyes:
Лятото като вземах една 40"-ка, беше ОК, ама сега почнах да се чудя... че май ще трябва да вземам сега една 46" за брат ми - та да не се озова с нея пред магазина и да не мога да я вкарам.... :))
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница
[QUOTE=hristoslav2;595179]:cool:
SAMSUNG UE-50ES6100 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
hristoslav2, дойде ми друг ъкъл /:081:/ .
Ако се абстрахираме от разликите в технологията и евентуалните дефекти в различните бройки телевизори, как да подредя като качество на картината следните модели.
1. - SAMSUNG PS-60E530, SAMSUNG PS-51E530
2. - PANASONIC TX-P50ST50E
3. - SAMSUNG UE-50ES6100, който беше предложен на предходния ми въпрос. Благодаря за което. :Drinks:
4. - SONY 3D KDL-55HX750B
Представи си, че не знаеш кой телевизор как е направен, не знаеш и колко струва, не знаеш и какви дефекти би могъл да даде, но имаш набито око и няколко купчини апаратура, за да го тестваш като цветопредаване.
Кой модел би избрал ???
Не те обвързвам с отговора по никакъв начин.
Приканвам и всички останали колеги от форума, ако имат наблюдения по въпроса, да споделят.
Благодаря. :D
- - - Обновено - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Това важи ли и за 50-ката, че мисля да купувам един в петък?
Привет, трябва ми съвет при избора на "кухненски" телевизор. Спрях се на тези три модела: Toshiba 40RL938, Panasonic TX-L37E5E и Philips 39PFL3807H/12.
Ще се гледа предимно аналогова кабелна, вероятно няма да се ползва мрежа, но наличието на WI-FI при Toshiba-та си е някакъв +. Кой от тях има по-добър образ (дисплей) и как са с поддръжката? Най-евтин от трите ми е Филипс-а и ако някой от другите не е значително по-добър, бих се спрял на него.
Цитат:
breiii
Привет, трябва ми съвет при избора на "кухненски" телевизор.
От какво разстояние ще го гледаш в кухнята, че заглеждаш 40"?:rolleyes:
Аз препоръчвам Панасоника, заради по-добрите ъгли на видимост, понеже в кухнята си повече в движение.
Иначе, ако ще го гледате само докато се храните може и този: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40EH6030 Препоръчвам го заради промото, което го прави по-добро решение от други 40" модели в този ценови диапазон.
Благодаря.
Ще го гледам от около 3м - статично. Дърпам се малко от 3Д ТВ, първо защото другия е такъв и борбата с пускането на филм направо ме влудява :), второ (може и само да си въобразявам) мисля, че може да има някакво влошаване на качеството при 2Д. Този UE-40EH6030 който ми предлагаш с какво е по-добър от останалите (освен 3Д)?
Цитат:
breiii
Благодаря.
Ще го гледам от около 3м - статично. Дърпам се малко от 3Д ТВ, първо защото другия е такъв и борбата с пускането на филм направо ме влудява :), второ (може и само да си въобразявам) мисля, че може да има някакво влошаване на качеството при 2Д. Този
UE-40EH6030 който ми предлагаш с какво е по-добър от останалите (освен 3Д)?
Напротив, точно обратното! Аз ти го препоръчвам, понеже е по-висока серия от останалите, а в момента е на тяхната цена. Има реални 100Хц за разлика от другите! По-добър контраст, по-добро скалиране.
Цитат:
the_archer
hristoslav2, дойде ми друг ъкъл /:081:/ .
Ако се абстрахираме от разликите в технологията и евентуалните дефекти в различните бройки телевизори, как да подредя като качество на картината следните модели.
1. -
SAMSUNG PS-60E530,
SAMSUNG PS-51E530
2. -
PANASONIC TX-P50ST50E
3. -
SAMSUNG UE-50ES6100, който беше предложен на предходния ми въпрос. Благодаря за което. :Drinks:
4. -
SONY 3D KDL-55HX750B
Представи си, че не знаеш кой телевизор как е направен, не знаеш и колко струва, не знаеш и какви дефекти би могъл да даде, но имаш набито око и няколко купчини апаратура, за да го тестваш като цветопредаване.
Кой модел би избрал ???
Не те обвързвам с отговора по никакъв начин.
Приканвам и всички останали колеги от форума, ако имат наблюдения по въпроса, да споделят.
Благодаря. :D
Хммм...това са модели с различни диагонали, а доколкото съм забелязал /и от прочетеното по ревютата/ има малки разлики в крайното представяне/като контраст и настройки/ в бройки от един и същи модел, но с различен диганол.
1. Това - заради диагонала
PS60E530 - ПРЕГЛЕД | SAMSUNG
2. Този заради цветопредаването
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST50E
3. SAMSUNG PS-51ES530
4. Двете LCD-та изброени от теб.
Цитат:
martinich
Това важи ли и за 50-ката, че мисля да купувам един в петък?
Важи за всички бройки от ST серията!
breiii
Panasonic TX-L37E5E
Отговор: Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница
Цитат:
dijon4i
Здравейте, доста отдавна не съм писал, но за сметка на това от време на време чета:) в този полезен форум. Адмирации за хората които отделят от времето си за да помагат и съветват. Имам въпрос относно ниския клас на Филипс(3-та серия). Решили сме да направя подарък на родителите си, и телевизорът ще се ползва главно за тв, някъде четох че е съвместим със субтитри през USB което не е за пренебрегване(ползваме 8606 и там е проблем), а и доколкото знам се справя добре със сигнал с по-ниско качество.В Метро ще има промоция на 42/3207, та въпросът ми е ще се справя ли добре с кабелна телевизия?
Да- ще се справи. За субтитрите е добре да попиташ в темата за Филипс.
Philips
Как войти в сервисное меню LCD и плазменных телевизоров известных брендов.
http://hdguru.com/2012-hdtv-buyers-guide/9052/
http://hdguru.com/the-5-best-2012-hdtv-models/9187/
http://www.hifinews.ru/article/detai...1-22/21192.htm
Как и към кой магазини са
Отговор: Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница
Благодаря(за пореден път):)Успех и здраве Ви желая.
Цитат:
Van Basten
Един малко (много) тъп въпрос... ама 46" телевизор опакован в стандартния си кашон влиза ли отзад на задната седалка в кола (седан) ? Малко ме мързи сега да слизам с рулетката ? :rolleyes:
Лятото като вземах една 40"-ка, беше ОК, ама сега почнах да се чудя... че май ще трябва да вземам сега една 46" за брат ми - та да не се озова с нея пред магазина и да не мога да я вкарам.... :))
Няма да влезе. Пробвано в Хонда Акорд седан.
Айде колеги, от днес 60PA5500 в техномаркета , 1 839 лв ;) 60" -- ?!? :)
Ами, ако се озовеш с 50" и нагоре? Има си транспорт от магазина.