Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/
Цитат:
Първоначално публикувано от stanimir123
Честита Коледа на всички,
Някой ще сподели ли стойностите на всички елементи за калибриране на картината при Самсунг 40C630?
Ако предложите линк към сайт-пак става.
Благодаря предварително!!!
Весело посрещане на новата година.
опитай с тези /най-долу/ в ревюто
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...0100506527.htm
Цитат:
Първоначално публикувано от GMANBG
Здравейте препоръчайте ми най добрия ТВ за гейминг на Хбох 360 размер 40 инча или повече разполагам с 2200 лева.
Прегледай списъка на тестваните модели и търси модел с най-малък инпут лаг/последната колонка в дясно/
http://www.dday.it/redazione/1637/DD....html#pagina-1
Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/
След дълги размисли, обикаляне и тестване, вече съм собственик на Panasonic P50G20E. Мненията и препоръките тук също оказаха голямо влияние. Другият ми избор, както писах малко по-назад бе Samsung 46C650, но първо, че е по-скъп, второ - по-малък е. Освен това каквото и да правих, не успях да докарам шарпнат образ и филмите стояха леко блърнати (обяснявам си го с някакво шумоподтискане). Освен това лагът му е голям, а смятам да геймя. Ето защо избрах плазмата. Единственото нещо, което ме дразни за момента е свистенето което се чува при работа, но то се усеща само при абсолютно тиха стая, което е рядкост. Бученето се усилва когато екранът е по-бял, което го прави неизползваем за втори монитор например... не, че смятам да го ползвам. Иначе нямах много време да го поразцъквам и вероятно това ще е след НГ, но пуснах няколко филма снощи и останах меко казано очарован от картината без каквито и да е настройки. Мисля, че направих правилния избор и още веднъж благодаря на всички за съветите.
P.S. В мен ли е проблема или телевизора е доста капризен и не възпроизвежда видеофайлове през USB флашка?
Baykata
Напъни се малко и вземи PANASONIC TX-P42U20E
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...BE%D1%80%D0%B8
Цитат:
Първоначално публикувано от RIPSTER
P.S. В мен ли е проблема или телевизора е доста капризен и не възпроизвежда видеофайлове през USB флашка?
прочети тук /медия плейъра е осакатен/
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456831
Цитат:
Единственото нещо, което ме дразни за момента е свистенето което се чува при работа, но то се усеща само при абсолютно тиха стая, което е рядкост. Бученето се усилва когато екранът е по-бял, което го прави неизползваем за втори монитор например... не, че смятам да го ползвам.
Това е един от голямите недостатъци на модела , не всеки може да изтрае този проблем.Картината наистина е перфектна.
Да, изглежда доста осакатен, добре че няма да го ползвам...
Цитат:
След дълги размисли, обикаляне и тестване, вече съм собственик на Panasonic P50G20E. Мненията и препоръките тук също оказаха голямо влияние. Другият ми избор, както писах малко по-назад бе Samsung 46C650, ...............
И аз имам същата дилема но поради редица фактори ( наличие само на мостри за 50G20, лош медия плеър, свистене което ще се увеличава с времето, по-лош дизайн поне според мен и т.н. и т.н. ) май ще взема Samsung 46C650, днеска нещо се загледах и по SAMSUNG UE-46B7000 :)
Ами аз обиколих доста магазини и във всичките имаха в наличност поне по 1 бройка. Медия плейъра наистина е кофти, но аз така и не виждам смисъл от него... ако се върже към PC забравяш за каквото и да е. Освен това винаги имаш резервен вариант - примерно WD TV Live!, а с него 100% няма да береш грижи. Аз когато тествах плейърите в магазина, бях качил съвсем стандартни mkv-та от читави рилийзи на известни групи (ESiR, CtrlHD и пр.) и да ти кажа C650-така прочете само 2-3 от 15 файла. Да, Panasonic-a не прихвана нито един, но честно казано не бях очарован и от конкурента му. Свистенето наистина дразни, но както казах 100% в стаята ще има музика, а и телевизора се включва само когато се гледа нещо на него, така че проблема всъщност е никакъв. Виж само за дизайна съм навит... Samsung е по eye candy, но не мисля, че това трябва да е определящ фактор.
Здравейте !Бях запитал за избор м/у PHILIPS 42PFL5405H и LCD телевизор LG 42LD465 -кой си заслужава и дали тези 100 HZ е разликата .утре ще пазарувам и тарся мнение за нещо до 1200 голям за гледане на фими с медия плеър и цифрова .Благодарско ако може бързо да ме орентирате !! :help
LCD телевизор PANASONIC TX-L42U2E а този спрямо по-горе изброените от мен 2 модела??? вписва ли се всред тях или не си заслужава?
След няколко дена четене по форуми и обикаляне на магазините за техника стигнах до дилемата
LG 32LE4500
http://www.technomarket.bg/products/...69/lg-32le4500
или
LG 32LD550
http://www.technomarket.bg/products/09075847/lg-32ld550
Ще се гледа то 2.5м в осветена стая,предимно цифрова телевизия(не съм избрал още оператор) и филми от компютър,спорт ще се гледа рядко.
Като картина и двата модела ми харесаха,но като че ли клоня повече към ЛЕД-а,притеснява ме само дали ще усетя липсата на 100хц при него.Ще съм много благодарен ако ми помогнете в избора.
П.П.Сега видях и този PHILIPS 32PFL5605H
http://www.technomarket.bg/products/...ips-32pfl5605h
ЛЕД е и има 100хц но съм го пропуснал в Технополис как е в сравнение с LG-тата.
Здравейте,
доста се рових из форума, но дилемата си остава: плазма или ЛЦД!?!
Търся максимален диагонал на екрана който мога да си позволя: до 1500 лв., full HD, DVB-T/C ....
При плазмите ме притеснява това прегаряне на пиксели, появяване на черни ленти и т.н., а уж имат по-голям живот !?!
Моля, да ми помогнете в избора! Спрял съм се на следните два модела: LG 47LD465 и PANASONIC TX-P42G20E.
Wifi, DNLA, internet и т.н. не са приоритет.
Ако имате и други предложения, моля...
Благодаря Ви предварително
...и все пак заложих на PANASONIC TX-P42G20E :yahoo:
...благодарение на чудесния форум...
..Весели празници :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от asa77
Здравейте !Бях запитал за избор м/у PHILIPS 42PFL5405H и LCD телевизор LG 42LD465 -кой си заслужава и дали тези 100 HZ е разликата .утре ще пазарувам и тарся мнение за нещо до 1200 голям за гледане на фими с медия плеър и цифрова .Благодарско ако може бързо да ме орентирате !! :help
Цитат:
Първоначално публикувано от asa77
LCD телевизор PANASONIC TX-L42U2E а този спрямо по-горе изброените от мен 2 модела??? вписва ли се всред тях или не си заслужава?
И трите модела са на едно ниво ,но LG 42LD465 има добър медия плейър за разлика от другите два.
Цитат:
Първоначално публикувано от lpm
Здравейте,
доста се рових из форума, но дилемата си остава: плазма или ЛЦД!?!
Търся максимален диагонал на екрана който мога да си позволя: до 1500 лв., full HD, DVB-T/C ....
При плазмите ме притеснява това прегаряне на пиксели, появяване на черни ленти и т.н., а уж имат по-голям живот !?!
Моля, да ми помогнете в избора! Спрял съм се на следните два модела: LG 47LD465 и PANASONIC TX-P42G20E.
Wifi, DNLA, internet и т.н. не са приоритет.
Ако имате и други предложения, моля...
Благодаря Ви предварително
PANASONIC TX-P42G20E е по-добрият като картина
Така наречената "промоция" на Виваком, че можеш да си купиш телевизор с 10% отстъпка или на изплащане е пълна с "подводни камъни".Който мисли да се захваща с тях,много да внимава,защото разбрах ,че ще си удължават "промоцията".