Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/
От горните без замисляне 40C650 (въобще от всичко на пазара в момента без замисляне 40C650, ако говорим за такива размери ТВ). В Метро е на промоция - 1130 лв. И аз първоначално харесвах матовия панел на C630, но поставени един до друг предимствата на C65x са очевидни + покритието е много добро антиотражателно.
Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/
Здравейте,
Моля да ми помогнете да си избера подходящи телевизори за новата къща. Искам да отбележа предварително, че се спряхме на Мсат и за ТВ-тата е задължително да имат DVB-C + MPEG4.
FULL HD e задължително също така, защото искам да се насладя на HD телевизия.
Освен това ми си иска да имат DLNA, за да мога да гледам през мрежата, както и 3D, ако се спра в цената, но това е само пожелателно.
Единият телевизор като инчове трябва да е в диапазона 46-55", а другия 32-37".
От друга страна съм в голяма драма дали да е плазма и LCD. Може би се насочвам към плазмата, но за там имам колебание, предвид това, че и компюъра е вързан към него и да не стане някоя беля с прегаряне.
Що касае марките не искам да имам проблем с МСАТ каналите и да се вижда отлично.
Като ценови диапазон си мисля, че 1500-2300лв.
Моля за вашите съвети и опит в този прекрасен форум, защото наистина разнообразито на цени, марки и тип е огормно и вече се обърках тотално.
Благодраря от сърце предварително!
Поздрави,
Ангел
Добре си се спрял, иди ги разгледай и вземи, който ти е присърце. Не се шегувам.
Здравейте! Хайде, най-накрая и ние си купихме TV :) Новата придобивка я открихме в ТМ Люлин, нова, неразпечатвана и е Samsung LE-46C650 според вашите препоръки, разбира се, за което много благодаря.
Поздрави и ще почерпим! :yahoo:
Цитат:
Първоначално публикувано от gera4ko
Здравейте,
Моля да ми помогнете да си избера подходящи телевизори за новата къща. Искам да отбележа предварително, че се спряхме на Мсат и за ТВ-тата е задължително да имат DVB-C + MPEG4.
FULL HD e задължително също така, защото искам да се насладя на HD телевизия.
Освен това ми си иска да имат DLNA, за да мога да гледам през мрежата, както и 3D, ако се спра в цената, но това е само пожелателно.
Единият телевизор като инчове трябва да е в диапазона 46-55", а другия 32-37".
От друга страна съм в голяма драма дали да е плазма и LCD. Може би се насочвам към плазмата, но за там имам колебание, предвид това, че и компюъра е вързан към него и да не стане някоя беля с прегаряне.
Що касае марките не искам да имам проблем с МСАТ каналите и да се вижда отлично.
Като ценови диапазон си мисля, че 1500-2300лв.
Моля за вашите съвети и опит в този прекрасен форум, защото наистина разнообразито на цени, марки и тип е огормно и вече се обърках тотално.
Благодраря от сърце предварително!
Поздрави,
Ангел
Ангеле
Този бюджет дето си го дал - за всеки телевизор поотделно ли е по толкова или заедно за двата ?
Цитат:
Първоначално публикувано от thefairylady
Здравейте! Хайде, най-накрая и ние си купихме TV :) Новата придобивка я открихме в ТМ Люлин, нова, неразпечатвана и е Samsung LE-46C650 според вашите препоръки, разбира се, за което много благодаря.
Поздрави и ще почерпим! :yahoo:
Честито thefairylady :Drinks:
Благодаря за съвета. ОТИДОХ(в Метро), ВИДЯХ..... И НЕ ГО ВЗЕХ.
Това е моят телевизор и цената е 1130лв и стотинки. Последно - версията на матрицата е SQ03 - това добре ли е? И как се разбира колко е работил(ако се окаже последна бройка)?
Благодаря Ви.
SQ03 = Samsung = добре е. Разбира се колко е работил чрез сервизното меню, но Метро няма да ти позволят да направиш това. Можеш да ги попиташ кога са ги получили (най-любезно), вероятно ще ти кажат някаква дата приблизителна, и да умножиш дните по 24 ч. (магазините са денонощни).
Цитат:
Първоначално публикувано от Lance
" (най-любезно)"
хаха то с тия продавач- консултанти трябва човек да е любезен, ако иска да постигне нещо, че повечето от тях са такива лентяи...хич не им се занимава на момчетата. После разбрах, че взимали 400-500 лв. заплата.. то и аз за тези пари сигурно не бих си давала много зор. Извинявам се за спам-а, но няма начин да не да не се оплача.. много ми паднаха в очите и Teхнополис със служителите, които предлагат стоки на изплащане и постоянно те преследват и запитват всяка минута дали ще искаш нещо и след като си им отговорил ("най-любезно"), "Не, благодаря" те продължават да ти набутват в ръцете листовките си и да настояват: "Нищо, аз все пак мога да ви изчисля колко ще излезе"!?
Направо нерви не ми останаха от обикаляне през последните дни... :yikes
Сетих се още, че забравих да попитам... има ли опция Samsung LE-46C650 да се закачи плътно до стената ? :smiley:
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Ангеле
Този бюджет дето си го дал - за всеки телевизор поотделно ли е по толкова или заедно за двата ?
Честито thefairylady :Drinks:
Здравей Христослв,
благодаря за въпроса, наистина не е ясно.
Този бюджет е по-скоро за големият.
За малкият ТВ си мисля около до около 900.
Поздрави,
Ангел
Случайно някой да знае дали samsung-le-32c630/650 ще има наследник скоро :help
Плазма Панасоник ,като гледам около 100" .Като гледам и Xbox-а как го е затрупал ,най-вероятно често го сменя /което едва ли е проблем за притежателя :)) :-memnon /
Здравейте,
какво и има на тази Тошиба 42SL738G, че е на такава цена??? Някаква уловка има ли???
http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42sl738g
Цитат:
Първоначално публикувано от alien_1
Няма никаква уловка просто това са модели от 2010г. и чрез промоцията ги чистят , новите от 2011 са вече по магазините . Ето и още един модел LED подсветка на същата цена с матрица Самсунг и някои неща в плюс :
http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40sl733g