Избор на 32 LCD телевизор
Здравейте предложете ми някой хубав като за 700 +-50лв ЛСД телевизор не държа толкова на екстирте колкото на това да има хубава картина и да възпроизвежда до колкото е възможно по добре бързите кадри.В плюс ще е да мога да гледам филми от флашка.А забравих да кажа ще се гледа през Булсат
Re:Избор на 32 LCD телевизор
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Извинявай ако звучи глупаво,но не съм много наясно.Този е 50 херца за бързината на картина не е ли по добре да е повече например 100 или греша.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314960797[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от hanks
Извинявай ако звучи глупаво,но не съм много наясно.Този е 50 херца за бързината на картина не е ли по добре да е повече например 100 или греша.
Някакви отзиви за този например http://www.technomarket.bg/products/...ct_id=09072744
Цитат:
Първоначално публикувано от hanks
1. Трудно ще забележиш разлика.
2. LG 32LD750 - да добър е.
LG 32LD750 е много добър модел,аз лично го предточетох пред 5-а серия на SAMSUNG.
Взех си SAMSUNG LE-32D550 благодаря на hristoslav2 за съвета доволен съм от телевизорчето :Drinks:
Честито ! Добър избор и нали си доволен , другото не е важно !
С Булсат каквото и да използваш, резултатът ще е трагичен. Добре, че е 32'', а не нагоре...
Цитат:
Първоначално публикувано от deian
С Булсат каквото и да използваш, резултатът ще е трагичен. Добре, че е 32'', а не нагоре...
А коя телевизия за момента е "най добра"
Сложно е. Като качество на картината, със сигурност не е БСК. По-добро качество например имат Сателайт БГ, Близу и т.н. от националните, както и доста други регионални оператори. Всичко зависи какво е достъпно при теб в конкретния случай.
Дано поне приемника на БСК не ти е свързан по SCART или чинч.
Цитат:
Първоначално публикувано от deian
Сложно е. Като качество на картината, със сигурност не е БСК. По-добро качество например имат Сателайт БГ, Близу и т.н. от националните, както и доста други регионални оператори. Всичко зависи какво е достъпно при теб в конкретния случай.
Дано поне приемника на БСК не ти е свързан по SCART или чинч.
За сега е със скарт защото имах наличен такъв кабел.Как да го свържа за да е по възможност най добра картината? Благодаря!
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
HDMI !!
Значи трябва да сменя приемника че този няма такъв изход?