Избор на 32 LCD телевизор
  Здравейте предложете ми някой хубав като за 700 +-50лв ЛСД телевизор не държа толкова на екстирте колкото на това да има хубава картина и да възпроизвежда до колкото е възможно по добре бързите кадри.В плюс ще е да мога да гледам филми от флашка.А забравих да кажа ще се гледа през Булсат
     Re:Избор на 32 LCD телевизор
   Цитат:

Първоначално публикувано от hristoslav2  

Извинявай ако звучи глупаво,но не съм много наясно.Този е 50 херца за бързината на картина не е ли по добре да е повече например 100 или греша.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314960797[/time]_________________________________________________

Цитат:

Първоначално публикувано от hanks  
 Извинявай ако звучи глупаво,но не съм много наясно.Този е 50 херца за бързината на картина не е ли по добре да е повече например 100 или греша.

Някакви отзиви за този например http://www.technomarket.bg/products/...ct_id=09072744
   Цитат:

Първоначално публикувано от hanks  
    1. Трудно ще забележиш разлика.
2. LG 32LD750 - да добър е.
  LG 32LD750 е много добър модел,аз лично го предточетох пред 5-а серия на SAMSUNG.
  Взех си SAMSUNG LE-32D550 благодаря на hristoslav2 за съвета доволен съм от телевизорчето :Drinks:
  Честито ! Добър избор и нали си доволен , другото не е важно !
  С Булсат каквото и да използваш, резултатът ще е трагичен. Добре, че е 32'', а не нагоре...
   Цитат:

Първоначално публикувано от deian  
 С Булсат каквото и да използваш, резултатът ще е трагичен. Добре, че е 32'', а не нагоре...

А коя телевизия за момента е "най добра"
  Сложно е. Като качество на картината, със сигурност не е БСК. По-добро качество например имат Сателайт БГ, Близу и т.н. от националните, както и доста други регионални оператори. Всичко зависи какво е достъпно при теб в конкретния случай.
Дано поне приемника на БСК не ти е свързан по SCART или чинч.
   Цитат:

Първоначално публикувано от deian  
 Сложно е. Като качество на картината, със сигурност не е БСК. По-добро качество например имат Сателайт БГ, Близу и т.н. от националните, както и доста други регионални оператори. Всичко зависи какво е достъпно при теб в конкретния случай.
Дано поне приемника на БСК не ти е свързан по SCART или чинч.

За сега е със скарт защото имах наличен такъв кабел.Как да го свържа за да е по възможност най добра картината? Благодаря!
   Цитат:

Първоначално публикувано от civica  
 HDMI !!

Значи трябва да сменя приемника че този няма такъв изход?