Помощ при избор на 46" TV
Здравейте,
Колебая се между 3 модела 46" ТВ и ще се радвам ако някой може да ми даде професионален съвет или такъв от опит :)
Ето и моделите :
SAMSUNG UE-46C8000
SAMSUNG UE-46D6530
SHARP LC-46LE830E
Схема на помещението:
3.50 (стена)
(п-ц) | | |
|__|
|
Благодаря предварително :)
Re:Помощ при избор на 46" TV
Първия може да е само мостра , но трябва да се провери , все пак е модел от 2010 ! За С8000 има писано из форума !
А ако искаш и добър медиен плеър просто забрави за Шарпа , но точно този модел никак не е зле като ТВ , но аз лично предпочитам Самсунг при този случай !
Цитат:
Първоначално публикувано от ivanski_79
Здравейте,
Колебая се между 3 модела 46" ТВ и ще се радвам ако някой може да ми даде професионален съвет или такъв от опит :)
Ето и моделите :
SAMSUNG UE-46C8000
SAMSUNG UE-46D6530
SHARP LC-46LE830E
Схема на помещението:
3.50 (стена)
(п-ц) | | |
|__|
|
Благодаря предварително :)
В подобно помещение гледам UE40C8000 (от около 2-2.5м). Телевизора е добър. Сравнен с 46-цата, която си избрал разликата е само в размера. Прочети моята тема и прецени дали те устройва като възможности.
А някой има ли наблюдения относно втория модел SAMSUNG UE-46D6530 и дали е по-добър от SAMSUNG UE-46C8000 ?
Не е по-добър , но не знам какво очакваш като разлики ! Но е по-нов като модел , от 2011 !
Очаквам да разбера дали само името му е нов модел или има подобрения или отстранени проблеми спрямо другия модел от 2010.
Очаквам да разбера ако някой има директни впечатления от матриците на двата модела, да разбера кой вади по хубава картина.
Очаквам да разбера ако някой има впечатления върху ъгъла на гледане на двата модела.
Очаквам да разбера как се държи контраста , спрямо осветеността ако някой го е пробвал в реални условия а не в луминесцентното осветление на магазините.
Очаквам ако някой предложи да разгледам и други модели дори да не са с LED подсветка и т.н.
Ето това очаквам в общи линии , обосновани мнения ЗА и ПРОТИВ тези модели !
И трите модела са добри и няма да сбъркаш , който и да вземеш , затова трябва на място сам да решиш като ги сравняваш директно по възможност в един магазин . Шарпа няма толкова добър медия плеър като Самсунг , но и техните не са нищо особено пред един външен. Също имат проблеми при някои формати на DTS звука.