-
Отговор: Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.
Цитат:
Първоначално публикувано от
brotzki
Тези B4, C4 и G4 как сe справят с хубав FHD и 4К сателитен сигнал? По-добре ли от S90C?
LG са 2-ри след Sony по обработка на съдържанието с лоша резолюция, дори сега сравнявам B4 vs S90C и от рейтинг дават че дори бюджетния на LG се справя по добре, C4 е вече значително по добре, за G4 да не говорим защото там имат някакви ко-процесори от следващо поколение които ги няма на нито един от другите телевизори които обработват нещата още по добре. Аз за това миля че C4 за сега е фаворит за мен, още повече че го очаквам да падне поне до 2600 -2700 сега през черния, но АКО S90C го намалят още малко.. също е чудесен избор.
S90D е малко рисковано, дали ще е QD-OLED дали не е.. макар че за България всички 65" са уш QD-OLED-и ама.. никога не може да си на 100% сигурен, и все си мисля че от Самсунг софтуерно ще спънат работата на ТВ-то защото да не се различава драстично от WOLED панелите.
- - - - - - - - - -
Цитат:
CubanLinx
Ако вземеш Sony ще споделиш как е. И аз не вярвам да паднат много. Ценовата им политика е под сяква критика. Аз май все повече започвам да съжалявам, че не взех Panasonic-а миналата седмица. Явно се бяха объркали с цената, както в случая със 77" LG преди няколко години :BigGrin
За съжаление дори A80L e около 4000 лв в еМАГ поне и не вярвам да го смъкнат до цената на C4 ... малък шанс все имам към Bravia 8 защото той дори е на по ниска цена от A80L , но там имаше съмнения дали има XR или не, макар че вчера чатих с Брайън от " BRIAN'S TECH THERAPY " с моите съмнения за Bravia 8 в Европа, той каза че е говорим с контактите си то Сони Япония които го уверили че имало XR ама... аз се съмнявам да му кажат нещо по различно.
-
Цитат:
AntrAcsA
Аз за това миля че C4 за сега е фаворит за мен, още повече че го очаквам да падне поне до 2600 -2700 сега през черния
Миналата година 65" C3 беше на 2900лв. в eMAG.
-
Брайън е същия ентусиаст като нас тук. С тази разлика, че той има доста по-добър стандарт на живот. На Sony явно вече не може да се разчита, освен ако не вземеш най-скъпото. Мерси, на тия цени да си ги гледат те. Предпочитам G4, особено ако това, което казваш за обработката на картината е така.
-
Цитат:
AntrAcsA
LG са 2-ри след Sony по обработка на съдържанието с лоша резолюция, дори сега сравнявам B4 vs S90C и от рейтинг дават че дори бюджетния на LG се справя по добре, C4 е вече значително по добре, за G4 да не говорим защото там имат някакви ко-процесори от следващо поколение които ги няма на нито един от другите о.
Това е добре.
Вървят ли плавно пуснатите филми от Smartview на Самсунг телефон и има ли достъп през него до контролерите на плеяра? Едни вид да не превърташ и сменяш от телефона, а от телевизора. На джобният 24' LG не става.
-
Взех си разопакованият телевизор от Emag.
Кашонът поне 1 път беше разтварян. В магазина го отворихме и изпадна дистанционното, което не беше в найлона си, въпреки че после го намерих в плика с останалите принадлежности. Беше със сложени батерии и изтощени на TCL.
Личи си, че стойката е била монтирана - има следи покрай нарезите на самите дупки, но не и по самата стойка.
Видимо по самият телевизор няма следи от употреба и фолиото по рамката не е сваляно.
Няма фолио на самия екран, не знам дали трябва да има.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
От днес до 18-ти, в Зора има кампания "Опасно падащи цени, до -40%". Няколко извадки:
43T7B 500 лв.
55U7KQ 950 лв.
55E7KQ 600 лв.
Някакъв Crown 40PV11FBF, 40" FULL HD за само 239 лв. Нискобюджетна бангия за сиромасите - като за кухня що пък не. :BigGrin
-
Високи цени за стари модели.:thumbdn:
Хиценс уж са "топ", а темата им никаква активност.
Един двама се похвалиха с покупка, направиха реклама и дотам.:lol:
-
Еми, това е положението, брат. Пуснах я тази информация в правилната тема: "...фалшиви промоции, лоши предложения". Ще сравняваме различните вериги колко ще са дашни. :)
-
Като вземат да падат тези цени, че и на твърдо.
Да не вземат да се утрепят! :lol:
Пак ще има 50-100% намаление на мостри и единични музейни експонати.
На останалото, при късмет и наличности, ако стигнат реално 20%, е добре.
За нашите вериги пиша.
Зад граница имат реални сериозни намаления. Без предварително да са повишени цените с 30%!
Не визирам мамалигите!
-
Озонеца ще отваря сергията в 00:00 часа.
Мисля сега да подремна за довечера. Вие ще спите ли?;)
https://i.postimg.cc/zDy5dsYM/image.png
-
Тогава са и Онлайн машини и не щъ да ставам разноглед:BigGrin
-
Цитат:
brotzki
Озонеца ще отваря сергията в 00:00 часа.
Мисля сега да подремна за довечера. Вие ще спите ли?;)
И аз така мисля да направя, ама нещо сън не ме лови :BigGrin. Пък довечера от 20 до 23 часа трябва да се гледат и турски сериали... - абе то не е една беля. И Плесио имат разни промоции на телевизори, компютърни компоненти и UPS-и. В 00:00 часа стартира блекфрайдея и на smartfonbg - за който дебне за телефони, но като им гледам наличностите... тотал щета е работата. А и утре малко преди 07:00 засядам пред мамалигите с пръст на F5 клавиша :cool:. Добре, че ме подсетихте и за онлайн машините, че ми трябва една телескопична електрическа резачка за клони и поялник...
-
Мерси за напомнянето. Ще ги погледна и фоуни, без сериалите.;)че вече стана на 11 месеца и остаря.
В мага със сигурност са изчерпани.
Така е като грабите по много бройки:lol:
-
АКО някой си търси възможно най евтиния 144hz 65" QLED телевизор за своя PS5 или PC : Смарт телевизор Hisense - 65E7NQ PRO, 65'', QLED, 4K, черен ТОП цена | Ozone.bg 999 лв.
-
Прегледах няколко сайта и стандартно намаленията у нас, са в границите 10-16%. При залежали модели, може да стигне до 25%