-
Отговор: Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.
Специално за Sony ваучерите винаги има заложена отстъпка, за която обаче обикновено никой не споменава - реално ти не разменяш валута за валута, а валута за продукт, оценен на тази цена от Sony. По тази причина могат да си позволят да намалят от цената на ваучера, както периодично и пускат "промоции" на електронните копия в PSN. Технополис и останалите печелят дори и при тази отстъпка, просто не толкова, за колкото се лакомят някой от фирмите като Пулсар например.
-
Здравейте,
От вчера съм горд собственик на SAMSUNG 40UE40H6500SLXXH Моля който може да помогне да си настроя картната.
-
-
Аз ходих още в първия ден на промоцията в Техномаркет - Добрич, по стечение на обстоятелствата, или ... не знам поради каква причина Филипс 55 инча беше УЖ разпродаден, а 48H6400 беше останала една бройка, мострена разбира се и разпечатана. За да не съм с празни ръце излязох от магазина с 48H6500 за 1199 лева, който не беше мостра или с отваряна кутия. Доволен съм от покупката, нямам идея колко е бил преди "намаленията".
Поздрави, Ицо.
-
Честито и това според моето мнение е по-добрият ТВ от H6400!
От лятото 48H6500 не е имал по-ниска цена, така, че не се притеснявай. През февруарския "черен" петък беше 1334,91лв.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
ehgypo
Аз ходих още в първия ден на промоцията в Техномаркет - Добрич, по стечение на обстоятелствата, или ... не знам поради каква причина Филипс 55 инча беше УЖ разпродаден, а 48H6400 беше останала една бройка, мострена разбира се и разпечатана. За да не съм с празни ръце излязох от магазина с 48H6500 за 1199 лева, който не беше мостра или с отваряна кутия. Доволен съм от покупката, нямам идея колко е бил преди "намаленията".
Поздрави, Ицо.
Здравей,
Ако можеш да пишеш тук какви настройки за картината използва . Пробвах по видото от по грниялинк но не ми харесаха
- - - - - - - - - -
Моля някой да сподели и своите настройки на картината телевизора е ue40h65000
-
Ne sym pipal absoliutno nishto. Prichinata e che se polzva za filmi ot flashki i t.n. za sega ne e nalichna hd televiziq s priemnici i t.n. , za da nastroiwam kakwoto i da e. Syjalqwam za latinicata, pisha ot telefon.
-
Мерси ,че си ми писал въпреки ,че не ми върши работа картината е отвратителна гледам на булсатком. Изчетох и изпробвах всички налични настройки които имаше в нета. Картината е доста тъмна цветовете са постни и не могат да се направят по ярки качеството на образа дори и на ХД канали е плачевно. Моля някой който си е патил и е запознат а да пише имали възможност да го върна и заменя с друг модел например ЛЖ. Купен е преди 9 дена.
-
Като чета какви са ти оплакванията , май "динамик" е твоят режим ...;)
п.п. "Качеството" на Булсат е прилично само на няколкото ХД канала , 98% от СД канали са с отвратително качество ( дори и тия , които биваха са ужас от няколко месеца) - гледаеми са само на до 21" CRT тв .
п.п.2 Помощ за настройка в тая тема едва ли ще получиш - пишете в съответната тема
-
Цитат:
vivatel
Мерси ,че си ми писал въпреки ,че не ми върши работа картината е отвратителна гледам на булсатком. Изчетох и изпробвах всички налични настройки които имаше в нета. Картината е доста тъмна цветовете са постни и не могат да се направят по ярки качеството на образа дори и на ХД канали е плачевно. Моля някой който си е патил и е запознат а да пише имали възможност да го върна и заменя с друг модел например ЛЖ. Купен е преди 9 дена.
Булсатком режат от резолюцията с цел да намалят битрейта.
Виж си настройките за картина на приемника.
-
Цитат:
hristoslav2
Булсатком режат от резолюцията с цел да намалят битрейта.
Виж си настройките за картина на приемника.
То па една настройка има там....
-
Пичове... Не мо'а ви насмогна с пари на промоциите от последните постове. :confused:
-
От онлайн треска за техника на Т..маркет се "възползвах" и да изкажа колко съм "доволен".
Поръчах един 55H6410. В петък ми се обадиха, че имат неразпечатана бройка и потвърдих поръчката.
Днес ТВ пристигна. Кашона беше меко казано изтърбушен. Опа взимам го, ама знаех, че тази бройка със сигурност не е нова и неразпечатана. Отоворих го, нямаше ги болтовете, които хващат стойката към телевизора. Нищо, сложих го на мокет и подпрян на дивана го включвам да видя все пак как е. Викам си може да е върнат от някой клиент и да не е ползван много. Забелязвам обаче, че задният капак в 4-те ъгъла някак си зее...Имаше и петна по задния капак. Викам ще го проверя за работещи часове. Опа 3224 часа беше навъртял. Е тука вече ме загубиха. Очевидно мострен телевизор и то вероятно от първото зареждане, за да навърти толкова часове.
Обадих се, казвам каква е ситуацията, а те ме убеждават, че е нов и неразпечатан ;) Накрая ми казаха, че не могат да го заменят, защото нямали други неразпечатани нови бройки.
Стана ми много смешно щом това им е новият и неразпечатан какви ли ще са другите, сигурно някоя мостра от 2013 ;)
Разбрахме се да го върна пък парите ще ги чакам 14 работни дни. Сега нито ТВ, нито пари.
Е това е от мен за онлайн промоцията. Дано съм единичен случай и няма други опарени. Ама да имате едно наум ако поръчвате ;)
-
Цитат:
off_line
Предполагам тези бройки които не са на N-часове работа и стават за нещо, отдавна ще са 'резервирани'. Като цяло нямам много положително мнение за каквато и да е 'Промоция' в България. Но винаги има шанс да попаднеш и на нещо читово из между многото брак.
За това като говоря не приказвам! Съжалявам колега че така се е получило, но нито си първия нито ще бъдеш последния случай. С некоректното си държание тези фирмиЧКИ само оронват авторитета си и след това като потребител човек винаги има едно на ум при една последваща покупка от подобна верига. Дано това не помрачи еуфорията покрай покупката на ново ТВ, и след като ти върнат парите, попаднеш на нещо наистина НОВО!
-
Цитат:
off_line
За това като говоря не приказвам! Съжалявам колега че така се е получило, но нито си първия нито ще бъдеш последния случай. С некоректното си държание тези фирмиЧКИ само оронват авторитета си и след това като потребител човек винаги има едно на ум при една последваща покупка от подобна верига. Дано това не помрачи еуфорията покрай покупката на ново ТВ, и след като ти върнат парите, попаднеш на нещо наистина НОВО!
Знаех, че може така да се случи. Затова на потвърждението по телефона изрично ги питах, те провериха и ми казаха, че имат неразпечатан. Сега дали от магазина откъдето идва тв или от онлайн продажбите са скрили истината нз. И не ми е работата да се меся.
Сами си вредят на имиджа.