Re:Помощ за избор между няколко модела телевизори
И аз на там съм се насочил :) Но гледам, че коментират матрици и проблеми, а за този модел освен в един холандски сайт на фирмата друго не успях да намеря.. Серията 470 не е ли от най-нисък клас? И другото, което ми прави впечатление е че над 90% от приятелите ми и познати които имат понятие от техника ме насочват към Samsung, и ми споделят да не гледам други марки и че с LG -то ще си взема беля на главата!
:help Разликата от автора на темата е, че търся ТВ, което да 37-42" и да има DLNA и PVR -ако има и други екстри като 3D,SMART са добре дошли ..
п.п На няколко места прочетох, че LG от подобната на тази серия завършващи на 9 имат PVR а при другите се отключва от системното меню, дали някой може да потвърди това и за този модел на LG?
За този едва ли ще знае някой -сега са ги внесли -по-принцип са за Германия.Другият вариант е да решаваш м/у Лг 42LW5590 и Самсунг D6100/6500 /в тоя клас май и Сони ЕХ720 имаше PVR/.
42LW5590-има най-добро 3Д и ПВР!
Няма никаква разлика в 3Д-то на всички модели на ЛГ от 4500 до 650 ,освен ако някой от тях не е с "лъскав" панел и това е + .
Ставаше дума между:
42LW5590,Самсунг D6100/6500 /и Сони ЕХ720!
Re:Помощ за избор между няколко модела теле
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Вземай ЛГ-то .
Така й направих днес :) 42LW470 довечера като станат малките ми разбойници от обедният сън ще го включа, че искам директно на стойката на стената да го закрепя, а ще трябва да пробивам за дюбели ..
Беше единствената бройка в ТМ и на това отгоре беше запечатана :) пуснаха ми я, настройка му направиха за МСАТ.. като имам повече впечатления ще се включа в подходящата тема за мнение...
Честито и със здраве да си го ползваш! :Drinks: