Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница
Здравейте! Предстои ми покупка на телевизор, LED или LCD. Изискванията са ми да е 46 или 47 инча, full HD, като ще се ползва за гледане на цифрова кабелна на blizoo, hd или DVD филми от компа, по рядко за PC и много рядко за PS2 игри. Ще се гледа от 3 - 3,5 м. Бюджетът е около 1400 лв. - макс.1500 лв. Засега вниманието ми се насочи към Samsung LE-46D550. Какво ви е мнението за този модел, или дайте някакви други предложения за други модели, без 3D. Предварително благодаря.
Колеги, моля дайте съвет и на мен!
Мислех да взимам 42", но се оказа, че разстоянието на което ще го гледам е прекалено малко и ще се спра на вариант 32" :embarrassed:
Моля препоръчайте ми 32" LCD/LED на цена до към 800-900лв. Ще се използва САМО за цифрова/HD телевизия от NET1 и филми от лаптопа.
Най-важното е да има MPEG-4. Не робувам на марки, за това търся съвет от вас. От запознати дочух, че Panasonic и LG са марки, която най-рядко влизат в сервиз, но разбира се това мнение няма да бъде меродавно...
Моля помогнете, до две седмици трябва да взема нещо!
За момента съм хвърлил око на следните модели:
PANASONIC TX-L32E3E
PHILIPS 32PFL6606H
LG 32LE5500
Някакви коментари?
Малко ,малко ,колко да е малко ? :)) /разстоянието де/ :Drinks:
Ао парите ти го позволяват, взимай 40-42" и не се замисляй! Телевизорите имат удивителната способност да се "смаляват" с 30% около 48 часа след покупката. :))
Цитат:
Първоначално публикувано от chrisj
Здравейте! Предстои ми покупка на телевизор, LED или LCD. Изискванията са ми да е 46 или 47 инча, full HD, като ще се ползва за гледане на цифрова кабелна на blizoo, hd или DVD филми от компа, по рядко за PC и много рядко за PS2 игри. Ще се гледа от 3 - 3,5 м. Бюджетът е около 1400 лв. - макс.1500 лв. Засега вниманието ми се насочи към Samsung LE-46D550. Какво ви е мнението за този модел, или дайте някакви други предложения за други модели, без 3D. Предварително благодаря.
Samsung LE-46D550 е добро предложения на тази цена
http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46d550
също и този
http://www.technomarket.bg/products/09107604/lg-47lk530
от по-старите модели /2010г/ тези също си заслужават
http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c650
http://www.technomarket.bg/products/09072751/lg-47ld650
http://www.technomarket.bg/products/...ny-kdl-46ex500
Здравейте,
ще взимам телевизор имам бюджет от 1800лв. и бих желал да ми предложите нещо защото не разбирам нищо само искам да е плазма и диагонал на дисплея 50 инча един ми хвана окото PANASONIC TX-P50G20E.
Моля дайте ми три варианта.
Благодаря Ви
Взех примерни варянти:
LG 50PK760
PANASONIC TX-P50G20E
PANASONIC TX-P50UT30E
SAMSUNG PS-50C680
SAMSUNG PS-50C6500
883360222
Избирай един от тези двата. Търси запечатка в кашон- Това са стари модели от 2010 година и за всеки случай, като се прибереш го пуснеш у дома внимателно го огледай на тъмно за отпечатано лого или някакъв друг образ на екрана.
PANASONIC TX-P50G20E
SAMSUNG PS-50C6500
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Да - все още G30 серията води като картина.
Благодаря, ще се насочим към нея значи!
Цитат:
883360222
Избирай един от тези двата. Търси запечатка в кашон- Това са стари модели от 2010 година и за всеки случай, като се прибереш го пуснеш у дома внимателно го огледай на тъмно за отпечатано лого или някакъв друг образ на екрана.
PANASONIC TX-P50G20E
SAMSUNG PS-50C6500
Това може ли да се добави PANASONIC TX-P46G30E
А някакъв нов модел до тази цена?
Защото на дали ще намеря някои които не е работил.
Цитат:
Първоначално публикувано от 883360222
Това може ли да се добави PANASONIC TX-P46G30E
А някакъв нов модел до тази цена?
Защото на дали ще намеря някои които не е работил.
Може разбира се, дори е препоръчително нова плазма отколкото мостра.
PANASONIC TX-P46G30E излезе юли месец тази година
Новите модели - 2012 година ще трябва да ги почакаш 3-4 месеца и ще бъдат на висока цена.
Цитат:
Може разбира се, дори е препоръчително нова плазма отколкото мостра.
PANASONIC TX-P46G30E излезе юли месец тази година
Новите модели - 2012 година ще трябва да ги почакаш 3-4 месеца и ще бъдат на висока цена.
Значи на този етап това са трите оптимални етапа?
И да избирам някои от трите?
Здравейте,
при мен няма дилема по отношение на технология и марка, но се колебая по отношение на два модела на PANASONIC - TX-P42GT30E и TX-P42ST30. С оглед на текущите прИмоции, разликата е 300 кинта и едини 3D очила. Ясно е, че GT-30 има TNX режим и е един нюанс по-черно черно, но дали си заслужава по-високата цена, при положение, че горе-долу за тия пари може да се добави и един ресийвър. Та въпросът ми е - сравнявал ли ги е някой в реална среда - ясно е какво показват тестовете в лаборатории?
Цитат:
Първоначално публикувано от 883360222
Значи на този етап това са трите оптимални етапа?
И да избирам някои от трите?
Да - за предпочитане в следният ред
1. PANASONIC TX-P46G30E
2. PANASONIC TX-P50G20E
3. SAMSUNG PS-50C6500
Цитат:
Първоначално публикувано от Doyle
Здравейте,
при мен няма дилема по отношение на технология и марка, но се колебая по отношение на два модела на PANASONIC - TX-P42GT30E и TX-P42ST30. С оглед на текущите прИмоции, разликата е 300 кинта и едини 3D очила. Ясно е, че GT-30 има TNX режим и е един нюанс по-черно черно, но дали си заслужава по-високата цена, при положение, че горе-долу за тия пари може да се добави и един ресийвър. Та въпросът ми е - сравнявал ли ги е някой в реална среда - ясно е какво показват тестовете в лаборатории?
GT30, поради това, че в 3D работи в прогресивен режим, в същата ситуация модели SТ30 и UТ30 работят в презредов режим.
Здравейте,
реших и аз да сменя стария ми CRT 21'' телевизор с ЛСД
Като новобранец в материята прочетох 1-ва страница но все още много неща не са ми ясни
Значи,бюджетът ми е ограничен - до 1100 лв.,максимум 1200,телевизорът ще се гледа от разстояние 3-3,5 м. и ще се ползва за цифрова ТВ/близу/.Не знам дали да се насоча към 37'' или 40/42'',трябва да има usb player, по възможност за повече формати/видео/,също така CI слот или САМ модул или както му е правилното наименование за поставяне на смарт картата,защото сега съм с един стар цифров приемник Conax със скарт букси
Загледах се по следните модели
LG 42LK530
Philips 42PFL5405H
SONY KDL-40CX520
Самсунг и Тошиба предполагам че също имат нелоши алтернативи
Не знам дали се изразявам достатъчно ясно,но всяка помощ ще е добре дошла,благодаря предварително :rolleyes:
Само за инфо - в Германия SAMSUNG си признават за "фала" с HD в 3D за серия 6xxxx - пишат си "само" HD ready in 3D ! (разбрах, че връщали по 150 EUR на клиентите закупили серия 6XXX, които са с претенции за нелоялна реклама относно подвеждащата FULL HD 3D)
Цените са доста надолу спрямо нашите търговци - online или offline магазинери.
http://www.amazon.de/s/ref=sr_abn_pp...qid=1323118662 -из Амазония :) :lipsrsealed: