Помощ при избора на телевизор
Здравейте много ще съм благодарен ако можете да ми помогнете при избора на телевизор
Бях се спрял на модела на Toshiba TL933G обаче до колкото разбрах не върви с 3D очила а и май трябва да са активни цената му е 1400лв в момента но съм склонен да дам и 1500
Разглеждах моделите и на Samsung но така и не си харесах по принцип бих искал да е 46" или 47" и да има 3D с пасивни очила и LAN с браузър.
Много ще съм благодарен ако ми препоръчате някой добър модел за тази сума предполагам че избора е малак но се надявам да има се някой бройка като за мен :)
Re:Помощ при избора на телевизор
много гледах и се замислих че май е по добре без 3D така ще мога за тези пари да взема нещо по качествено
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340916787[/time]_________________________________________________
обаче като гледам този модел http://www.technomarket.bg/products/...01/lg-42lm620s ми се вижда доста добре
аз в момента съм с 32" LG не помня модел но е доста старичък поне на 5 години е HD Redy и затова си мисля че и 42 може да ми допадне то това май е минимума за 3D до колкото четох
Ще го гледам от 4 метра максимум
За 4м не падай под 46-47" .
Цитат:
Първоначално публикувано от astonbg
много гледах и се замислих че май е по добре без 3D така ще мога за тези пари да взема нещо по качествено
... 42 може да ми допадне то това май е минимума за 3D до колкото четох
Ще го гледам от 4 метра максимум
Големият диагонал е предимство не само за 3Д-то :wink:
добре 47 или 46 без 3D какво ще препоръчате до 1550 макс
Е, дай още 100 лв. и си вземи 47" с желаното от теб пасивно 3Д - LM615
един приятел сега ми каза че с картата ми на компютъра е ATI 5830 и тя не става за 3D така че май ще отпадне варианта за 3D телевизор за тези пари предполагам че може да се намери нещо по добро с тези размери
Картата ти става за 3Д - за 1550лв освен Тошиба 46TL933 /1400лв/+ 2 чифта очила /140лв/ друго едва ли има ... всъщност ето ти още един вариант http://www.plesio.bg/televizori-c-69...-p-289562.html :Drinks:
този модел по стар ли е че само там го намирам ?