3D очила MVIEW, впечатления?
  В ТМ са пуснали 3D очила от Google-нечуваната марка Mview на много добра цена (поне за мен, защото оригиналните за моя телевизор са 3 пъти по-скъпи):

http://technomarket.bg/products/0912...iew-dg-100-bir (синхронизация по BT и IR)

и

http://technomarket.bg/products/0912...view-dg-200-ir (само по IR)

Някой да се е престрашил да си ги вземе, че да сподели как се представят?
     Re:3D очила MVIEW, впечатления?
  Да, очилата работят нормално, без никаква разлика. Пробвал съм на Sharp 40LE830E - 5 брой едновременно работят си нормално. Освен че са малко по-тежки и малко по-големи, смея да кажа че работят, както оригиналните на Sharp.
   Цитат:

Първоначално публикувано от zlatacho  

A какъв ти е телевизора?
   Цитат:

Първоначално публикувано от w00x  
 A какъв ти е телевизора?

Плазмен Panasonic 42GT30E (синхронизира по IR), очила Panasonic са около 140-150 лв. Май ще се ощастливя с две бройки.
    Цитат:

Първоначално публикувано от zlatacho  
 Плазмен Panasonic 42GT30E (синхронизира по IR), очила Panasonic са около 140-150 лв. Май ще се ощастливя с две бройки.

Здравей,взе ли вече очилата и ако да,как се разбират с Панасоника?
Имам същия телевизор и затова се интересувам.
   Цитат:

Първоначално публикувано от sattler  

Здравей,взе ли вече очилата и ако да,как се разбират с Панасоника?
Имам същия телевизор и затова се интересувам.

Взех един чифт вчера, модел 200 заради уж по-големия контраст (само по ИЧ). Нямам други, за да ги сравня, но според мен са читави. Синхронизираха се сами, без да има нужда да натискам копчето за търсене на сигнал (В ТМ ме предупредиха да си пазя кутията, за да мога да ги върна, защото не сработвали с всички марки). Усеща се мигане на околната светлина (дори и от прозореца), но според мен това е защото работят на 100Хц, а не на 120 (това, което гледах, беше 1080i/50Hz). Иначе 3Д-то на телевизора ми хареса, като за 42 инча няма какво повече да искам.