Sony 40ex650 ili philips 40pfl5007k
Здравейте.Колебая се м/у тези 2 модела;
PHILIPS 40PFL5007K или SONY 40EX650
-ОСНОВНИ КРИТЕРИИ:
-качество на картината
-херцове(pmr)-реални
-ниво на черното-
-интернет свързаност.
-софтуер
Кой е по добър като цяло.Ще го използвам основно като тв.
Благодаря предварително
Отговор: помощ при избор на нов телевизор
PHILIPS 40PFL5007K , но зависи дали е с видеопанел на Шарп, а и менюто му е много тегаво....
Как да разбера дали е със шарп видеопанел
В долната част на рамката/отзад/ трябва да има залепен малък етикет с трицифрен код...Хмм - не мога да си спомная дали трябваше да бъде 400 или 397 кода.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
В долната част на рамката/отзад/ трябва да има залепен малък етикет с трицифрен код...Хмм - не мога да си спомная дали трябваше да бъде 400 или 397 кода.
Благодаря
Здравей, за съжаление не вярвам да намериш със ШАРП панел в момента на филипс, ако искаш заповядай да ги пробваме на място и двата модела, който ти по-харесва, този взимаш. Техномаркет Люлин. Аз лично бих заложил на Сонито.
Поздрави.
Цитат:
dimaldim
Здравей, за съжаление не вярвам да намериш със ШАРП панел в момента на филипс, ако искаш заповядай да ги пробваме на място и двата модела, който ти по-харесва, този взимаш. Техномаркет Люлин. Аз лично бих заложил на Сонито.
Поздрави.
Благодаря но живея във Варна
Re: Отговор: помощ при избор на нов телевизор
Цитат:
hristoslav2
400 е кода за Sharp матрицата.
Аз преди седмица-две намерих няколко мостри с Sharp матрица. После ми казаха, че имат и в склада нови бройки с Sharp матрица. Така че все още е възможно.
Отговор: Re: Отговор: помощ при избор на нов телевизор
Цитат:
chetonet
400 е кода за Sharp матрицата.
Аз преди седмица-две намерих няколко мостри с Sharp матрица. После ми казаха, че имат и в склада нови бройки с Sharp матрица. Така че все още е възможно.
Здравей и благодаря за уточнението,но във кой град си видял philipsa с sharp матрицата?