3Д ЛЕД ТВ 42'' ДО 1400 ЛВ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И КОМЕНТАРИ !!!
Здравейте съфорумци през последните месеци изчетох тук доста коментари,мнения,предположения за всякакви тв-та,като много хора и аз чакам коледата(евентуални промоциики) да си взема поне 42''.Знам че парите ми са малко за нещо по голямо,ще се гледа цифрова кабелна и на нея мачове и филми през външен носител(флашка),ще се гледа от 2-2,5м наи много,знам че с времето ще ми малее,но деиствителността (финансова)е такава,след прочетеното тук съм се спрял наи вече на Panasonic TXL42ET5E,ако може да предложите друг които му съперничи по характеристики(някои самсунг напр.)съм отворен за предложения...и обосновки към дадения модел......ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ И СЪВЕТВАТЕ.....
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО....
Отговор: 3Д ЛЕД ТВ 42'' ДО 1400 ЛВ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И КОМЕНТАРИ !!!
За панасоника има много в раздела Панасоник ЛСД - прочети последните 2о-тина страници.
А кой ще препоръчате от 3 те модела ?
аз все още съм за панасоника от това което изчетох и видях на живо :
+ гледането на спортни предавания(бързите движения)
+пасивно 3д
+сравнително добре конвентира от 2към 3д
+качеството на картината сд и хд (НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО)
+чете от външен диск(почти всичко)
+виера линка за мен е много добро приложение и др.
-няма флаш плеар
-малки субтитри като се гледа филм от външно устоиство
повтарям че и аз съм се спрял на него има и други " + "и " -" но това се сетих на първо четене....надявам се на някои точен коментар дали от христослав или друг капацитет защото коледата наближава а аз без тж няма да се върна...все пак тв не се купува всеки ден...
Аз бих добавил още един + (ъгълът на виждане е най-добрият от всички ТВ). Успех, ааа и сега го има на добра промоция в ТМ.