Помощ при избор между два модела
Здравейте,
изправен съм пред избор на телевизор за детската стая.
Изискванията от които се водих при избора са:
1. 32 цолов /инчов/
2. LED технология на осветяване /главно поради ниския разход на електроенергия/
3. HD-Ready резолюция /пълна за 32 цола - няма голям смисъл/
4. Задължително БЕЗ Wi-Fi, всякакви интернетски приложения, 3D, и други "екстри"
5. Надеждност на изделието и производителя.
6. Поносима цена /криза е ... :( / максимално разтегната до едва 575 лв.
След дълго ровичкане из нета, на база на тези критерии се спрях на два модела телевизори.
Единият е TOSHIBA 32EL934G ; линк: TOSHIBA 32EL934G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Другият е PHILIPS 32PFL3207H ; линк: PHILIPS 32PFL3207H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Моля за помощ днес, защото утре около 18.30 ч. хващам жената под мишница :) и ще избираме по цвят на рамката ...
Предварително благодаря
Отговор: Помощ при избор между два модела
Здрасти колега ето ти един модел на Samsung SAMSUNG UE-32EH4003 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria който от към качество на картината и USB плеъра сравнен с другите 2 телевизора е една идея по добър но надвишава с много малко бюджета ти .
Благодаря за отговора.
Много е трудно да се избере нещо когато са ограничени финансите.
Когато има пари - всеки знае. За скъпите и хубави модели се пише на много места.
Не е така обаче за по-евтинките.
Тук на помощ очаквам да се притекат хора които са запознати с материята, или са си изпатили от нещо, по един или друг начин.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Благодаря за предложенията.
Тези съм ги отсвирил поради несъвместимост с т.5 от 1-вият пост.
Трябва ми сигурност. Мисля че Полша или Тайланд са с доста по-високи котировки на качеството от Китай и Турция. Особено у нас ...
- - - Обновено - - -
Брее никой ли не се занимава с "народните" модели ... :(
Взех Тошибата. За сега е ок. Оправдава очакванията. Мисля че покупката си заслужава.