Отговор: Помощ при избор на Тв
От изброените от теб бих се орентирал към Samsung , от LG нямам впечатления но избягвай Toshiba напоследък забелязвам че много хора се оплакват , можеш да погледнеш и моделите на Panasonic 42ЕТ5Е ако има останали последни бройки по магазините .
ge6a_l погледни и този: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-40PFL5537H
Качи на флашка спорт и филм, и тествай моделите на режим "Кино".
Благодаря ще го погледна и този модел!!
Цитат:
Първоначално публикувано от
pilot
+1 за ЕТ5Е.
- - - Обновено - - -
+1 за ЕТ5Е.
изпада ми този на добра цена какво ще кажете :Toshiba TL938/968: Compatible 3D Smart TVs
А защо сваляш размера ? Ако ще е 37" то Панасоник-а , но по-добре 40/42" вземай .
ами разстоянието е мн близо около 2,5м и след като обиколих и разгледах ми се строи 4е 37 е по правилния избор,а защо панасоник-а препоръчваш той няма и половината от функциите на самсунга,да цветовете са по добри,но само това!
Цитат:
svetlio1
А защо сваляш размера ? Ако ще е 37" то Панасоник-а , но по-добре 40/42" вземай .
Цитат:
ge6a_l
ами разстоянието е мн близо около 2,5м и след като обиколих и разгледах ми се строи 4е 37 е по правилния избор,а защо панасоник-а препоръчваш той няма и половината от функциите на самсунга,да цветовете са по добри,но само това!
Ти телевизора заради функциите ли го взимаш или заради картината? Повечето функции винаги можеш да ги добавиш по-късно, а лошата картина трудно ще я смениш.
Е то не е чак толкова голяма разликата в цветовете,а и разлика има от панасоник 400 херца който е този е 150!!
Търся най удачния вариант като интернет и през флашка при панасоника го няма това!!
Цитат:
Shienar
Ти телевизора заради функциите ли го взимаш или заради картината? Повечето функции винаги можеш да ги добавиш по-късно, а лошата картина трудно ще я смениш.
В 32" и 37" Панасоник все още слагат или техни или от ЛГ панели , докато Самсунг (а вече и всички останали) ползват обикновено нещо евтино от китайските производители (а 37" никога не са произвеждали) . Аз от 2.5 -3 м гледам 47" (и то защото няма пари за 55" :D) - вземай някой 40/42" и без това цените им са същите като на 37" .
Препоръчвам ти SAMSUNG UE-37ES6100: 200 Hz, Full HD, 3D, LED, SLIM, Smart :)