Отговор: Сравнение и избор на TV
Щом търсиш хубава картина избора е Панасоник. Аз съм с модели 42,47 ЕТ5Е и съм страшно много доволен.
Чакай сега...малка, голяма стая. Ти нямаш ли приоритет, в коя стая ще се гледа основно тв-то? То не е въпросът да вземеш нов тв...ами да останеш доволен.
От какво разстояние ще гледаш тв-то в съответните стаи? Защото разликата между 40" и 46" не е голяма, както си мислиш.
Ето вариант: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-3D-46PFL5537K
Панасоник ...ET5 също не е лош вариант, макар и да не съм фен на лсд-тата им от 32" нагоре.
Друг добър вариант/ плазма/ :http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E или 50ST50. При условие, че не са мостри.
П .С. Качи филм и мач, режим Кино и тестваш.
Цитат:
Първоначално публикувано от
pilot
Чакай сега...малка, голяма стая. Ти нямаш ли приоритет, в коя стая ще се гледа основно тв-то? .
Има едни пари. Трябва да се похарчат ефективно. Затова - дали малък или голям не е от критично значение. Ако е голям - сегашния "голям" (32" Sharp) отива в малката стая. Ако е малък - новият отива в малката стая а сегашният "голям" си остава.
Цитат:
pilot
То не е въпросът да вземеш нов тв...ами да останеш доволен.
От какво разстояние ще гледаш тв-то в съответните стаи? Защото разликата между 40" и 46" не е голяма, както си мислиш.
Малка стая - ще се гледа от 3 метра. Голяма стая - ще се гледа от 4 метра.
Цитат:
pilot
Този го гледах в 40" и 42" вариант - става.
Цитат:
pilot
Панасоник ...ET5 също не е лош вариант, макар и да не съм фен на лсд-тата им от 32" нагоре.
Мисля, че образът на ET5 не ми харесва, и според мен замазва повече от PFL55x7
Цитат:
pilot
Плазмите засега не ги гледам. Искам да огранича избора.
Цитат:
pilot
П .С. Качи филм и мач, режим Кино и тестваш.
Ще го направя - събота, неделя.
п.п.
:confused: За TOSHIBA-ите от миналата година мнение?
- - - Обновено - - -
Цитат:
blag0
Щом търсиш хубава картина избора е Панасоник. Аз съм с модели 42,47 ЕТ5Е и съм страшно много доволен.
Ами странно, но точно картината на ET5 не ми се понрави в сравнение с Philips-те PFL55x7 и PFL6907
Цитат:
Панасоник ...ET5 също не е лош вариант.
Бягай от ЕТ5. Всеми нещо по-качествено. Вече се отървах от една такава щайга.
От тези които си посочил
Philips 40PFL7007
или
Sony KDL-40HX750
Ами странно, но точно картината на ET5 не ми се понрави в сравнение с Philips-те PFL55x7 и PFL6907[/QUOTE]
Еми явно проблемът е моите очи, тъй като при мен не се размазва нищо. А за колега Броцки, дано си е взел нещо по-добро, може да приема по хубава картина от Марс.
Ако търсиш качествена картина.....ориентираи се към Sony или Sharp.....бягаи от Philipsa надалече......