Има ли разлика, избор на телевизор ?
Отговор: Има ли разлика, избор на телевизор ?
Не избирай по марка. Отиваш в магазинът, гледаш ги на режим "Кино" и избираш.
В режим КИНО да не види нещо повече? :rolleyes:
Виж и този ТВ LED LCD Finlux 32FLY137BPU - Търговска верига "Зора" -срещу 60лв. удължаваш гаранцията на 5г. и си свиркаш.
.
Цитат:
Първоначално публикувано от
brotzki
В режим КИНО да не види нещо повече? :rolleyes:
За 500-600лв. какво очакваш? Те за 3-4000лв. имат кусури, така че ...поразгледай малко в нета да видиш скъпи и уж висок клас тв-та, като петнисти хиени са.:jamaika
Тества се в този режим в който ще се гледа телевизора. Аз например никога не гледам в режим кино - не ми харесва - и какъв е смисъла да тествам телевизор в този режим след като никога няма да го ползвам.....
Тоя режим ("кино") обикновено е най-близо до правилните настройки и лесно може да направиш сравнение м/у различни марки и модели тв , защото в останалите режими не се знае коя марка какво е надула и сравнението става трудно.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Pat
Тества се в този режим в който ще се гледа телевизора. Аз например никога не гледам в режим кино - не ми харесва - и какъв е смисъла да тествам телевизор в този режим след като никога няма да го ползвам.....
Това е режима с най-близки до реалните цветове. Естествено, че си иска настройка, ама на първо четене в магазина... То, при някои модели Стандартният е по-верен от Кино режима на други:))