Отговор: Дилема м/у два ТВ ?
Провери в Техномаркет дали имат останали бройки от LG 32LS5600 .
Ако имат и се съгласят да ти го доставят до удобен за теб магазин е по-добрия избор от тези двата .
SAMSUNG UE-32EH5020 също не е лош вариант, но е с 29 лв над бюджета ти .
Цитат:
Първоначално публикувано от
Soma
Провери в Техномаркет дали имат останали бройки от LG 32LS5600 .
От Монтана ще се купува а този го има в Гоце Делчев за придвижване от магазин на времето исках да ми докарат от София една кафемашина и не се съгласиха . Във Зора пише ТВ LED LCD LG 32LS5600 - Търговска верига "Зора" - с поръчка , може да им звънна да попитам , но в тоя магазин не знам изобщо влиза ли някой :D поне при нас е така - 10/15 човека обсл. персонал и няколко разглеждащи :D чудя се как се издържат .
Разликата е в резолюцията но нали за тоя диагонал не е толкова от значение пък и нашите оператори като пуснат оня фул хд сигнал :D
Владо , четох я темата и затова включих блаупункта защото видях че христослав го е предложил .
Цитат:
jonov
Владо , четох я темата и затова включих блаупункта защото видях че христослав го е предложил .
От Зора никога няма да ти откажат, да поръчаш модела и стига да го има в централен склад - ще ти го дръпнат модела, така че действай, стига да не ти е спешно!
Успех!
Цитат:
jonov
Първия на визия ми харесва , но нещо произхода ? дали не е поредното НЕО :D все още не съм ходил да го погледна как предава , но няма да ми е излишна всякаква информация ако някой все пак се е излъгал да го притежава :D
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%B8%D1%8F.html
Цитат:
hristoslav2
Следя е с голям интерес от първия ден :D
Ще се насоча към ЛГ , а дали няма някой филип :D с IPS за тия пари :cool: