Помощ за избор на телевизор
Здравейте,
прегледах доста теми във форума, но освен че се пообърках още повече май не постигнах нещо друго. Предстои ми да си купя нов тв за предпочитане 40 инча, бюджет до 1000-1100 максимум. Най-вече държа тв-то да е с добра картина, не се интересувам от това дали има 3д или разните му там хиляди екстри които се предлагат напоследък, но всикчо в плюс е добре дошло. Ще се изпозлва главно за гледане на телевизия и филми (лек маника на темата) та затова картината ми е от първостепенна важност. Общо взето съм се спряла на следните модели, за които моля да споделите вашето мнение.
- SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
- SAMSUNG UE-40EH5300 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
- SONY KDL-40R471ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Предварително благодаря
Отговор: Помощ за избор на телевизор
PANASONIC 3D TX-P42UT50E
LG 42LM620S
Цитат:
Първоначално публикувано от
Soma
PANASONIC 3D TX-P42UT50E
LG 42LM620S
Мерси но предпочитам да не купувам плазма иначе lg-то и аз го загледах, но нямам впечатления за него като качество.
Като се има предвид, че Samsung направиха "революция" в технологични на slim телевизорите (LED / LCD) Препоръчвам ви да отидете на тази иновативна марка. Между двата споменати модела, бих избрал SAMSUNG UE-40EH6030
Re: Отговор: Помощ за избор на телевизор
Цитат:
Първоначално публикувано от
snoopy_dog
Като се има предвид, че Samsung направиха "революция" в технологични на slim телевизорите (LED / LCD) Препоръчвам ви да отидете на тази иновативна марка. Между двата споменати модела, бих избрал SAMSUNG UE-40EH6030
Здравейте,
много благодаря за отговора. Вчера ходих да поразгледам на място и аз самата се спрях също на този модел :).