Избор между плазма и LCD(LED)
Здравейте, разчитам на компетентни мнения и препоръки относно избор, който трябва да направя между следните тв !!!
След дълго четене в този форум и множество ревюта в чужди сайтове съм се ориентирал около следните телевизори:
Panasonic TX-P42GT50 - около 1500 лв. в момента
Panasonic TX-P50ST50 - около 1400 лв. в момента
Panasonic TX-P42ST50 - около 1200 лв. в момента
Samsung UE46ES7000 - около 2000 лв. в момента
Моля също да ми кажете за разликата между GT и ST серията и дали си струва разликата в парите.
Трябва ми качествена картина, не държа на много екстри откъм интернет приложения. Ще гледам предимно филми с HD приемник от Булсатком, спорт и филми от ДВД плеър(външен). Разстояние окло 3м. не повече.
В магазините се опитах да направя разлика между плазма и LED, но не успях да доловя особена такава. Проблема явно е в сигнала, който подават.
Благодаря предварително !
Отговор: Избор между плазма и LCD(LED)
Цитат:
Първоначално публикувано от
idyulgerov
В магазините се опитах да направя разлика между плазма и LED, но не успях да доловя особена такава.
Разлика има, но в магазина за повечето купувачи е в полза на лсд-то:) Плазмата е по-бледичка в магазина, но при подходящо осветление, разбираш че е с по-реална и добра картина:rolleyes: Да ти кажа не съм чул, някой да си настройва плазмата последством като лсд, а точно обратното.
Прочети добре 1 стр. от темата за плазма Панасоник, понеже има някои подробности, които може да не ти се понравят...после решавай, ако не можеш да намериш разлика между плазма и лсд.
GT50 Si e neshto mnogo po razlichno ot st.. no ako me pitah za 50 ili 42 moga da ti kaja 50st.
v ciala turcia nqma 50st poslednia se proda za 2500lv. prati i nasam nqkolko za 1500 lv :)
- - - - - - - - - -
pyk za sammy ES e zle s 4etnoto nqma da e kato st ili gt
https://www.google.com.tr/search?q=l...m%3B1024%3B768
i sa dosta problemni podobni kato tuk :
http://forum.donanimhaber.com/m_53949555/tm.htm
mod.edit FearMe
писането на кирилица е задължително!