Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Здравейте. Сдобих се с базова 42" LG плазма LG 42PN450B :: Плазмени телевизори :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria на разпродажба, за 465лв. Има ли начин да разбера дали има навъртяни часове така, както мога да го разбера при другата ми плазма-Панасоник?
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Само в сервизното меню. Позицията вече не я помня.
Re: Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
stanetzz
Пробвай така
Цитат:
В сервизното меню IN START параметър UTT
И кажи доволен ли си от ТВ-то?
IFA 2014: ULED-TVs, Curved-UHD-TVs und “Laser Cinema” von Hisense | AREA DVD – Tests & News fürs Heimkino, Fernseher, LCD-TVs, Ultra HD, Surround, AV-Receiver, Lautsprecher, Blu-ray Disc-Player, Smartphones, Tablets, Kino-Filme, Blu
ULED - това е LCD с Ultra Dimming
ULED против OLED
За последните 3 седмици, на два пъти получавам въпроси относно HBO GO, които не са в моите компетенции :) нямам нищо общо с компанията.
За това, ще ви помоля да ги задавате към отговорните за това хора...
Цитат:
Какво точно става с HBO GO ?
Субтитрите тръгват на БГ.. в един момент спират, пак тръгват.. това го наблюдвам от около месец насам.
Разработчиците на HBO GO, са в Унгария - търсете Янош Зиларди, вице-президент „Дигитални медии“ в HBO Европа, и Петер Риц, оперативен директор на HBO GO.
HBO Europe
Как да се регистрирам и активирам HBO GO ?
За да се рагистрирате за HBOGO, трябва да сте абонат на оператор, който има договор с HBOGO...
При регистрацията ще видите кои са - [/COLOR]HBO GO. It's HBO. Anywhere.
Плащате си на оператора и получавате ваучер, на който има код и с него влизате и гледате..
http://www.reviewed.com/events/ifa2014
Отговор: Re: Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
zezco
Пробвай така........................
..........И кажи доволен ли си от ТВ-то?
То на мен проблемът ми е как да влезна в сервизното меню. Пробвах няколко начина, намерени през Гугъл за други модели на LG, но не става.
Иначе съм доволен от телевизора. При цена от 11лв за инч плазма, няма как да не съм. На тази цена не може да се намери и 32-цолово LCD. В случая от значение беше плазма, максимум размер на минимална цена.Вярно, че резолюцията му е ниска, но се ползва за служебни цели- компания по време на работа, със SD приемник от Булсатком, и се гледа от разстояние 3-5 метра.
Отговор: Re: Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
stanetzz
То на мен проблемът ми е как да влезна в сервизното меню. Пробвах няколко начина, намерени през Гугъл за други модели на LG, но не става.
Иначе съм доволен от телевизора. При цена от 11лв за инч плазма, няма как да не съм. На тази цена не може да се намери и 32-цолово LCD. В случая от значение беше плазма, максимум размер на минимална цена.Вярно, че резолюцията му е ниска, но се ползва за служебни цели- компания по време на работа, със SD приемник от Булсатком, и се гледа от разстояние 3-5 метра.
Имам същият, добър телевизор, изчистен от всякакви ненужни според мен "екстри". Купен на промоция преди няколко месеца нов за 499 лв. "Силата" на плазмата проличава по тъмните часове на деня. Искам и аз да разбера колко часа съм навъртял, по точно дали са минали 200 първоначални часа на разработката.
Re: Отговор: Re: Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
stefanov73
Имам същият, добър телевизор, изчистен от всякакви ненужни според мен "екстри". Купен на промоция преди няколко месеца нов за 499 лв. "Силата" на плазмата проличава по тъмните часове на деня. Искам и аз да разбера колко часа съм навъртял, по точно дали са минали 200 първоначални часа на разработката.
Това пробвахте ли?
Цитат:
Press and hold the {VOL -} button on the remote.
Then press and hold the {MENU} button on the TV.
After the password screen comes up, press
the following code: {0} {0} {0} {0}
The Service Menu will be displayed.
The hours used is shown after "UTT".
To exit, turn the power off.
Това важеше за модели до 2011 година, после го промениха(начина и паролата).
----
Създадоха разтягащ се дисплей :)
http://www.nature.com/ncomms/2014/14...comms5899.html
http://www.vesti.ru/doc.html?id=1977278
Re: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Хахаха разстягащ се дисплей.....аз чакам да си го навивам на руло и да си го нося навсякъде, както този лаптоп :)
Изобретиха навиващ се на руло лаптоп
То вече се чудят какво да измислят, че тия инжинери, рисърчъри и дивелъпъри да си оправдават високите заплати, след като в последните 20-30 години само премахването на кинескопа и 3д-то успяха да измъдрят, всичко останало е талаж......
Re: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Koлеги колебая се между LG 42UB820V и PANASONIC TX-42AS750 кажете вашето мнение.
Здравейте, попаднах на тази промоция LG 39LB5610 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - LG 39LB5610 за 649.00 лв
Няма нищо писано за него. Можете ли да дадете някакъв коментар, цената е доста примамлива. Пише, че е с IPS на сайта на LG. Какво означава последната цифра от модела 0 ?
Отговор: Re: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
ivanf1
Koлеги колебая се между LG 42UB820V и PANASONIC TX-42AS750 кажете вашето мнение.
И за какво ти е Ultra HD телевизор с орязани възможности и малък диагонал? По-добре вземи вторият.
Цитат:
markata
0 - та я има в моделите с разширени възможности - предлагани основно в германия
http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1411039923
Здравейте,утре трябва да взема ТВ около 1000 лв.
Големината да е около 42'' 47''.
Помагай те .Ще се гледа предимно телевизия от Булсатком .
Предварително Ви благодаря