Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
icoguns
Може да се каже че са на едно ниво.
Филипса има проблеми с EPG-то и субтирите(нямат настройки). Също така има малко по-тежко и тромаво меню и, както и по-малко приложения в Смарт секцията. Плюсовете му са три 100Hz-ов панел, добър ъпскейлинг и бързо мащабиране на картината.
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
hristoslav2
Може да се каже че са на едно ниво.
Филипса има проблеми с EPG-то и субтирите(нямат настройки). Също така има малко по-тежко и тромаво меню и, както и по-малко приложения в Смарт секцията. Плюсовете му са три 100Hz-ов панел, добър ъпскейлинг и бързо мащабиране на картината.
Благодаря,предполагам,че ще взема ЛГ-то (стига да го заредят в магазините),но това ще стане в неделя,ако някой не ме разколебае до тогава с някое друго предложение :)
Имам нужда от съвет относно избор на 39" телевизор (90 см ширина в секцията :)).Бюджет 700-800 лв макс.
Гледам има по технотата Toshiba, Finlux и подобни марки наред с LG, Philips Samsung...
Струва ли си за 50-100-150 лв да се взимат по-евтините или е по-добре от втората група изброени?
Цитат:
jaymz1234
Имам нужда от съвет относно избор на 39" телевизор (90 см ширина в секцията :)).Бюджет 700-800 лв макс.
Гледам има по технотата Toshiba, Finlux и подобни марки наред с LG, Philips Samsung...
Струва ли си за 50-100-150 лв да се взимат по-евтините или е по-добре от втората група изброени?
Стой настрана от Finlux.....
LG 39LN5400
SAMSUNG UE-39F5000
PANASONIC TX-L39EM6E - този не ми допада особенно, ама виж и него за всеки случай.
Toshiba 39L4333
Благодарско, ще се иде на място и ще се сравняват посочените от теб модели :)
Днес минавах през технотата и видях телевизорите с периферното зрение и ми нправи впечатление как трептят, че чак дразнят и си викам стига бе... като отидох да ги видя, се оказа че всичките модели, които трептяха са плазмени модели... отделно плазмите вадеха трагична картина..., зърнеста и т.н. Имаше една плазма 55 LG и до нея мисля, че Panasonic, LG-то така яко накъсваше картината по вертикала, че можеш да получиш главоболие, докато я гледаш! Имаше и една плазма 42"HD... супер зърнеста картина, едно към едно като тази на старите CRT-та...
Та не знам какво харесвате при плазмите...?
Цитат:
Dominator
Та не знам какво харесвате при плазмите...?
Картината .;) :Drinks:
Цитат:
svetlio1
Картината .;) :Drinks:
Само че, картината дразни също както при CRT.:smiley:
Предполагам си чел , че трепкането го забелязват само много малка част от потребителите (ако не бъркам към 5-10%) , а картината в домашни условия е в пъти по-добра от аналогични и доста по-високи класове LCD-та. Аз имам доста богат опит с LCD-та , но дори и сравнително ниският клас 50ST60 , който имам е с най-добрата картина от това , което съм имал или гледал по-сериозно от LCD-тата - все пак 2-30 мин. гледане на F8000 или PFL8008 в магазин не може да даде същите впечатления , като ежедневното ползване в домашни условия , но не мисля , че дори и те са с нещо повече като картина от сравнително ниския клас плазма ST60 . Има си и недостатъци естествено (единият си го споменал) , но всеки си преценява с кои може да се примири и с кои - не , е аз не можах да се примиря с DSE , неравномерната подсветка и мазането при бързи кадри ...;) :Drinks:
Цитат:
icoguns
Бягай от тия Philipsi. Толкова безкрайно бавен е, че смарт-функциите са неизползваеми. За малко да се пре...ба с един 42-инчов Philips 6008. След дълго избиране взех LG LA691S и съм страшно доволен до момента.
Цитат:
Smash
Бягай от тия Philipsi. Толкова безкрайно бавен е, че смарт-функциите са неизползваеми. За малко да се пре...ба с един 42-инчов Philips 6008. След дълго избиране взех LG LA691S и съм страшно доволен до момента.
Ами аз след дълго четене в форума,останах точно с такива впечатления,остава само да получат ЛГ-та в магазините и съм аз :)
PS/ От днес в ТМ LG LA691S е наличен с подарък саундбар.Утре смятам да се оборудвам :)
Цената му е с 50 лв. повече от преди нова година,но пък има подарък.
Надявам се утре вечер да имам повод за черпене :)
http://www.technomarket.bg/products/...64/lg-42la690s
Здравейте,
Търся евтин телевизор за подмяна на стария 21" CRT на дядо ми - при ровенето с учудване забелязах едно NEO - NEO LED-32665 FHD
FullHD 32" телевизор за 350 лева. Изнервящото е че нито finlux, нито другите боклуци имат нещо което поне малко да се доближава до тази ниска цена. Някой има ли впечатления от модела? Другата седмица мисля да ходя да го видя, иначе до покупката има един месец за мислене, засега само сондирам пазара.
Виждал съм модела, не е лош.
Цитат:
hristoslav2
Виждал съм модела, не е лош.
Мерси, значи засега е фаворит.
Покупката вече е факт . LG42LN570S . Благодаря на всички които ме посъветваха за избора .
Снощи решихме да го сефтосаме с 1 филм , сложих флашката и не успях да подкарам субтитрите . Някой да има идея как се пускат ?