Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Има малък минус, но и ти в къщи нямаш база за сравнение, за да направиш оценка. . За пълноценен амбилайт, ти трябва празно пространство около телевизора + стената отзад да е оцветена в светли тонове - бяло, бежово, светло сиво(едноцветен фон без декорации).
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Здравейте. Решил см да с взема телевизор, като приортет е предстящото световно по фтбол. След неколкоседмично четене във форума се спрях на няколко модела:
1. Sony KDL 47W805/807- до колкото рабрах разликата е в цвета на корпуса.
2. Panasonic TX L47ET60
3. Panasonic TX L42FT60 - има опция а запис на това, което дават по телевизията на външен хард диск
Вросът ми е, кой е най-похдящ като предмно ще се гледа спорт и от време на време ще се играе GT3. Ще се радвам и ако ми препоръчате някой друг модел който си заслужава.
Обърни внимание на 6-та серия от тази година на Samsung, Philips и Panasonic,
Видимо много сполучливи предложения спрямо предишни години.
Успех!
Сериозно благодаря за предложенията,но все пак кой от двата телевизора lg 42ln5400 /samsung 40f5000 e по-по-най.
kotzeto
Третият - TX-L42FT60, а ако искаш едновременно да записваш един мач, докато гледаш друг на телевизора - DT60.
Сонито има малък Input Lag, което го прави препоръчително за игри.
@sword2 - Samsung 42' или 40' на модела F5000 определено.
И аз към него съм се насочил, но се колебая дали да не е плазма ТХ Р50ST60, защото другия ми телевизор е също плазма на Панасоник 42'' и съм много доволен от нея, но не е смарт тв. Четох за разликите между ЛЕД и Плазма, но аз нито съм голям геймър, нито съм кино/телеман и за това не мога да реша.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Има малък минус, но и ти в къщи нямаш база за сравнение, за да направиш оценка. . За пълноценен амбилайт, ти трябва празно пространство около телевизора + стената отзад да е оцветена в светли тонове - бяло, бежово, светло сиво(едноцветен фон без декорации).
То ситуацията вкъщи си е точно такава - супер-бледо лилава, празна стена. Затова съм го захапал това Амби. За другите разлики с ланския модел - нещо конкретно ли имаш предвид. гледах ги в подробности, не видях нещо чак интересно.
И аз към него съм се насочил, но се колебая дали да не е плазма ТХ Р50ST60, защото другия ми телевизор е също плазма на Панасоник 42'' и съм много доволен от нея, но не е смарт тв. Четох за разликите между ЛЕД и Плазма, но аз нито съм голям геймър, нито съм кино/телеман и за това не мога да реша
kotzeto
50" си е далеч по-добре TX-P50ST60E. Смарта ще ти омръзне само за два месеца, а и в него поне за мен няма нищо стойностно.
hristoslav2 то и 50'' е смарт, но е плазма. На кой тв ще се гледат по-добре мачовете се чудя, а и за плазмата казват, че била с доста голям lag, някъде към 70-75 msec.
- - - - - - - - - -
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...T60E-3D-PLASMA
Здравейте , форум сетком. Поздрави за прекрасния форум пълен с доста квалитетна информация за TV- та.
спрял съм се на три модела 2014г.
1. SAMSUNG UE-40H6400
2. PANASONIC TX-42AS650
3. PHILIPS 40PFS6607
Отзивите за тях са добри , а и са 100 hz реални.(спортен фен съм)
и все пак бих помолил да им направите класация по един единствен критерий - качество на картината при SD и HD канали.
Телевизора щте се ползва единствено за гледане на телевизия.
Здравейте. Искам да ви питам какво мислите за SHARP, и по специално този модел - LC-42LE760/1E. FullHD LED Active Motion 300 hz, Wi-Fi , 2D към 3D. Видях го в един магазин, само че 50" -ят и вади много добра картини и ясни образи. Продавача ми каза че е напълно нов модел за България и 42'-ят щял да пристигнe другата седмица. Много го хвалеше човека, бил с нова матрица, нов дизайн, явно им е голям фен. Пуснали са го на промоция за 1100 лв. Нямам наблюдения върху тази марка телевизори затова ви питам като здравина и надеждност добри ли са. Пише че са Японски, но предполагам ги правят в Полша.
И да ви питам, понеже не го разбирам много това 3D кое е по добро - активното или пасивното. На този SHARP му е пасивно 3D-to.
PS. В цената влиза и комплект 4 бр. 3Д очила.
За съжаление и тазгодишните модели на SHARP няма да могат да "четат" DTS звук :undecided: Поне по характеристиките които се изписват в сайта. Иначе и на мен ми харесват и бих си взел.
То каква е разликата между DTS, THX и Dolbi